Bu ara kasalarımı güncelleyemiyorum, neden derseniz maddi durumlardan dolayı. Vatandaş bakıyor ve hemen ucuzlatmamı istiyor. Hal böyle olunca, "ehil" bir kasa üzerinden değil de genelde kırtpılmış kasalar istenmekte. Neyi nasıl listeleyeceğimi bende şaştım. Bu anlamda sadece isteklerinizi bütçenizi yazın eldekilere göre değerlendirmeye çalışayım.
Hocam 2.el parçalar arıyorum. Kasa iyi 650 w güç kaynağı var. Hafıza da da sorun yok. Rx 6600 xt ve ya rtx 3060 2.el arıyorum ekran kartı olacak. Ram 16 gb DDR 4 lazım. İşlemci de i5 9. ve ya 10.nesil ve ya muadili olabilir. Anakarttan hiç anlamıyorum ama sanırım pcie 3.0 en az destekleyen gerekiyor diye biliyorum. 2.El parçalara baktım bu 4'lüyü 9 8-9 k arası toplayabiliyorum. Ama sistem uyumundan anlayan birisine toplattırmak daha iyi olur. Size böyle bir sistem toplatsam ne kadara patlar ?
8 YIL öncemi almıştınız? Sizi hatırlayamadım kusura bakmayınız. O kadar çok ürün aldım ve sattım ki anlatamam. Geçen zamana bakarak tek tesellim, ilanlarım ortada ve hala söven yok :)
AMD FX serisi işlemcili toplama makinalara bakıyorum.
2-3 bin civarı oyun oynamam sadece internet ve ofis uygulamaları.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Eğer beğenmezseniz ÖM den devam edelim.
Bu mesajda bahsedilenler: @birkan9666
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Gedikpasha