Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
910
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Butce 120000 hangi suv?
O
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar merhaba. Tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum. Aracimi satip ailem icin suv almak istiyorum. Renault kadjar,hyundai tuscon ve peugeot 3008 almayi dusunuyorum. Ama donanim olarak full olsun istiyorum. Senelik 8000-10000 arasi km yaptigim icin dizel olmasi sart degil.Ama otomatik olmasi sart. Sadece dun tuscon u test ettim. Elite plus olani. Arac donanim olarak cok dolu ve cok heybetli. Digerleri hakkinda henuz fikrim yok. Degerli fikirlerinizi paylasirsaniz. Teşekkürler



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl
Yüzbaşı

Bence vw tiguanı da listenize ekleyip bir test yapmalısınız.



O
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Tiguan in full olaninin fiyati cok yüksek. Ondan eklemedim.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

O
7 yıl
Binbaşı

Tucson'un turbo olanı yakıt harici her açıdan ideal bir araç, hatta LPG uyumlu olsaydı on numara denilebilirdi o derece.. Peugeot 3008 sanki diğerlerine nazaran biraz daha ufak bir araç.



Z
7 yıl
Yüzbaşı

Bunların içinde benzin benim için sıkıntı olmaz derseniz kesinlikle tucson derim ama benim gibi daha bir yıl olmadan 18000 km yapıp da benzin fiyatları alıp başını gittiğinde çok zorlanırsınız :) 3008 allure elegance paket 147 bin diyorlar bu fiyatlara çıkarsanız bana kalırsa honda crv' yi de düşünün.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zygoma -- 16 Aralık 2016; 11:40:1 >

B
7 yıl
Yarbay

120 ye Full 3008 alırsın bence, başka seçenekler varsa değerlendir ama sanmıyorum 3008 etkisi yaratabilen çıkacağını,



K
7 yıl
Binbaşı

120.000 TL param olsaydı, az kilometre yapsaydım ilk bakacağım araç 10-20 bin KM de Audi Q3 1.4 TFSI olurdu. Sıfır olarak Tucson veya 3008 i düşünebilirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Yarbay

sıfır tucson derim



X
7 yıl
Binbaşı

3008 hocam karıştırma kafanı



B
7 yıl
Binbaşı

yaklasık 110 bine full+full dci EDC kombinasyonlu kadjar alırdım ben senin yerinde olsam



M
7 yıl
Yarbay

Kia sportage ön taraf kötü ama tuscondan daha kaliteli bence sıfır yerine yaşını doldurmamış araç bakardım en az 5-10 kağıt kârın olur



X
7 yıl
Yüzbaşı

Tucson 75 kurus yakıyor otomatik olanı, yakıt istiyorsan 3008 mecbur almak zorundasın :), ama lpg olayına girersen tucson tgdi süper olur



A
7 yıl
Binbaşı

Bu sınıfta yer alan seçenekler
Pug 3008, Renault kadjar , Vw tiguan, Hyundai tucson, Nissan qq, Honda hrv, Kia sportage, SsangYong xlv, Sedat ateca, Toyota chr, Ford kuga, Mazda cx5, Fiat 500x, Bmw x1, Volvo v40 crossc, Audi q3, subaru xv, Mercedes gala, RR evoque, infiniti q30, mitsubishi asx olmak üzere 21 farklı seçenek var. Bu seçeneklerden Mazda ve Ford aslında boyut olarak bir miktar büyükler ve farklılaşıyorlar. tıpkı Sedat ateca, Fiat 500x, Toyota chr ve Honda hrv sınıfdaşlarına göre bir miktar küçük olması gibi. Kaldı ki Nissan qq de, c sınıfı crossoverlerin segment yaratıcısı olsa da neredeyse en küçük boyutlusu. Dizel kaygısı yoksa C segmentte bence en ideal seçenek awd çekiş seçeneği ve sorumsuzluğu ile Subaru xv. 4 çeker seçeceğini ve otm. vites sunan en yakın rakibi kugadan 10 bin liraya yaklaşan fiyat avantajı da unutulmasın. Vitaracı arkadaşlar size de bir bilgi vereyim: vitara son kasa ile b segmente indi. Tıpkı Seat Toledo gibi segmentsel rejim yapan bir model, Önümüzdeki yıl sunulacak grand seçeneği c segmente girecek.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.