Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
35
Cevap
1020
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bursadaki Güzel Mekanlar
Y
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Rehber bir konu olmasını istiyorum.Bursada yaşayanlar bildiği gidip denediği güzel mekanları konuya yazarsa sevinirim.



R
2 yıl
Yarbay

R
5 ay
Yarbay

Hocam merhabalar, ben bu mesajınızı çok çok geç gördüm kusura bakmayın (2 sene geçmiş, yaptığım ayıp) . Uzun süredir foruma girmiyordum, artık biraz daha aktif olacağım. Size liste konusunda katılıyorum, Bursa'da çok yer kapanıp açıldı. Güncel yerleri paylaşalım, forum canlansın.

Karavan Dürüm - Demirci mahallesinde bir yer. Sahibi bir minibüsü yol kenarına koymuş, tesisatını takımını ayarlamış ve harika dürüm yapıyor. Geçen yaz gitmiştim, sanırım yine sezonu açmış. Kesinlikle denenir, çok iyi.

https://www.instagram.com/karavan.durum

Altınşehir Unlu Mamülleri - İsminden de anlaşılacağı üzere Altınşehir'de bulunan, kahvaltılar için tercih edilmesi gereken bir yer. Börekleri (özellikle su böreği) bomba, unlu mamülleri (zeytinli & kaşarlı poğaçası özellikle) harika. Hafta sonları kalabalık oluyor. Gitmeye değer. Abdal, Taş Fırın devri bitti artık.


https://www.instagram.com/altinsehir.firini

Aragula Pizza - Özellikle Napoli tarzı pizza sevenlerin gidip deneyimlemesi gereken bir mekan. Pizzaları lezzetli, kullandıkları malzemeler kaliteli. Pizza haricinde yalnızca salata alternatifi vardı sanırım. "İyi pizzacı kalmadı" bahanesi artık yok.


https://www.instagram.com/aragulabursa
Doyuyo! - Bunu ekleyip eklememek arasında kararsız kaldım çünkü AVM restoranı. KFC, Popeyes gibi tatsız tuzsuz ve yağda yüzen tavuklardan bıkanlar için çok iyi bir alternatif. Özellikler tenders tavuk menüleri muhteşem (Burgerlerini tavsiye etmem). Mutlaka 4'lü tenders menü tercih edilmeli.


https://www.instagram.com/doyuyotr
A Roasting Lab - Kahveyle arası iyi olanlar burayı mutlaka biliyordur (ben hiç anlamam). Yine de buraya eklemekte fayda var. Kendi markalarını satıyorlar ve kahveleri Türkiye çapında epey popüler. Özellikle tatlımsı kahve sevenler için El Salvador harika. 23 Nisan mahallesinde mekanları var. Sakin güzel bir mekan. Biriyle buluşulacağı zaman gidilebilir, kahveleri için değer.


https://www.instagram.com/aroastinglab

Hepsini deneyimledim ve tavsiye ediyorum.

Aklıma ilk gelenler bunlar, yine eklerim zamanla bir şeyler. :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 1 Mayıs 2024; 3:42:30 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @programmer_onur
R
geçen ay
Yarbay

https://www.smartburger.com.tr/

Smart Burger - Geçen hafta sonu buradaydım. Mekanın iç dizaynı ve konumu güzel. Özlüce'de fakat çok hareketli olan kısımda değil. Uzun süredir iyi bir hamburgerci arıyordum, özellikle Big Bear kapandığından beri. Skullys hiçbir zaman iyi değildi, POV, 4Bros vs. gibi yerler de pek açmadı açıkçası.

Hamburger menüsü çok iştah açıcıydı. Truffle burger yedim ve beğendim. Ekmeği çok yumuşak (herkesin aradığı o yumuşaklık) ve köftesi suluydu. Patates kızartmasını ayrı olarak söylüyorsunuz (maalesef). Fiyatları da normalin bi tık üzerinde, bu yüzden sık sık gidilmez. Kısacası ilk fırsatta şans verin.


https://www.instagram.com/monschocolate/?hl=tr

Mons - Çikolataları çok lezzetli. İç mekan dizaynı insanı "premium" hissettiriyor. Son zamanlarda tüm instagrammer ve influencer kızların gözdesi mekan. Paris Brest adlı tatlıyı öneririm. "Mons Classic" de güzel fakat safi çikolata olduğu için bir yerden sonra baymaya başlıyor. Bu arada iki kişi giderseniz bir tatlı söyleyin çünkü porsiyonları çok fazla. Tek başıma bitiremedim şimdiye kadar. (Ek bilgi: sade kruvasanı da güzel.)


https://www.instagram.com/kilciksizbalikekmek

Kılçıksız - Ufak tefek bi dükkan ama Mudanya'da yiyebileceğiniz en güzel balık ekmek burada. En son geçen kış gitmiştim, şimdi aklıma geldi de eklemek istedim. Çıtır hamsi porsiyon yemiştim ve kusursuzdu. Havalar biraz soğusun yine gideceğim.


https://www.instagram.com/assosbalikcisiofficial

Assos Balıkçısı - Podyum Park'ta. Mezeleri güzel. Eğer özel bir gününüz için mekan arayışındaysanız yazın kenarı aklınızda olsun. Levrek simit, patlıcan ezme vs. ne ararsanız bulunuyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 18 Ağustos 2024; 1:34:48 >

P
3 hafta
Yarbay

Çalı Et Mangal isimli klasik bir yer önerdiler geçen gün. Giden oldu mu?
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159445167

Güncel Google Maps yorumlarında fiyatların paylaşıldığı bir yorum var. Bana pek ucuz gelmedi?

Şu:
Çalı Pide Et Mangal Restaurantı
https://www.google.com/search?client=ms-android-xiaomi-rev1&sca_esv=a2b652855d7b65ae&hl=tr-TR&cs=1&sxsrf=ADLYWIJMZlhZaz8Hclf7oi-lhAFeny8fkA:1724949312001&q=%C3%87al%C4%B1+Pide+Et+Mangal+Restaurant%C4%B1&ludocid=13337703579331199356&lsig=AB86z5WUr0ENlT0u6Zksg-p996BI&shndl=30&shem=lsde,vslcca&source=sh/x/loc/act/m1/2&kgs=dbe68e47391c48a6





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Ağustos 2024; 19:35:43 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.