Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
15
Cevap
1141
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Burası milli takım değil
M
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Galatasaray ve Fenerbahçe futbolcularının idman yapma yeri.Bu zihniyet ve teknik direktör bir an önce değişmeli şuanki maçı kazansak bile ortada oyun yok sadece bireysel birkaç yetenekle gol buluyorsunuz.



E
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Ya benim anlamadığım hem fenerde hem milli takımda Egemen nasıl yedek olur yav. Adam bildiğin Bekir'İn yedeği konumunda. Benim için Egemen taş gibi defanstır. Semihle birlikte on numara defans olurlar. Nasıl oynatılmaz arkadaş Egemen. Ya ben anlamıyorum ya da iki teknik direktörde anlamıyor arkadaş.

egemenin fenerbahçe ahlakı ile ilgili bir nevi sorunları vardır. alttaki yazıyı iyi oku derim.

egemen bana göre bu ligdeki en iyi defans oyuncusudır. ahlaki olarakta on numara adamdır velakin bazı beklentiler onun zorlan mutasyona uğrmasına sebep oldu. ben eski bir futbolcuyum ve vucut dili konusunda 3- 5 bişeler bilirim . normal hayattaki egemenin karekteri bazılarının işine gelmediği için şu anda kötü durumdadır.

http://www.odatv.com/n.php?n=bu-oyun-artik-iyice-sirazesinden-cikti-dedi-0503131200



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.