Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1073
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bülent Arınç: Ülkede beka diye bir sorun yok
D
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Şu anda ülkede beka diye bir sorun yok. Nerden çıktı bu beka meselesi. Seçim stratejimiz doğru değil" dedi.

< Resime gitmek için tıklayın >

DUVAR – Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cumhur İttifakı’nın gündemde tutmaya zorladığı “Beka sorunu” konusunda konuştu. Arınç, “Şu anda ülkede beka diye bir sorun yok. Nereden çıktı bu beka meselesi. Seçim stratejimiz doğru değil” dedi.

Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre geçtiğimiz günlerde AKP’nin 24. 25. ve 26. dönem milletvekilliği yapan 110 eski milletvekili ile 4 eski TBMM Başkanı’nın katıldığı bir toplantı yapıldı ve bu toplantıya 230 vekilin davet edildiği ancak yarı yarıya bir katılımın olduğu belirtildi. Arınç’ın burada uzun bir konuşma yaptığı ve Cumhur İttifakı’nın seçim sloganı yaptığı “beka sorunu” açıklamaları için “Şu anda ülkede beka diye bir sorun yok. Nerden çıktı bu beka meselesi. Seçim stratejimiz doğru değil” eleştirisinde bulundu.

Kaynak



G
5 yıl
Er

Olmayan şeyin sorunu olmaz mı demek istiyor?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Yarbay

Beka denilen şey koltuk



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.