Herkese merhaba; Geçenlerde dolmuşta bir parça çaldı, çok beğendim fakat dolmuşçu aragazı tam şarkının sözlerine denk getirdiği için çok az duyabildim. Bir bayan söylüyordu " Dertli bülbül gibi ayrıldım.... Garip bülbül gibi ayrıldım..... Amaaan amaaan amaaan" Çok merak ettim bunu Lütfen bilenler yardımcı olsun..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Geçenlerde dolmuşta bir parça çaldı, çok beğendim fakat dolmuşçu aragazı tam şarkının sözlerine denk getirdiği için çok az duyabildim.
Bir bayan söylüyordu " Dertli bülbül gibi ayrıldım.... Garip bülbül gibi ayrıldım..... Amaaan amaaan amaaan"
Çok merak ettim bunu
Lütfen bilenler yardımcı olsun..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.