Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
604
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bu sistemi nasıl yükseltebilirim ?
A
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Beyler sistemim bu ve bazı problemlerim var. Öncelikle sistemimi belirtip problemleri yazıp, tavsiyelerinizi bekleyeceğim.

Gigabyte H55M-USB3 Anakart
İ7 870 2,93 Ghz İşlemci
Thermaltake Frio İşlemci Soğutucusu
Nvidia Geforce GTX760 Ekran Kartı
2*2 DDR3 1333 Mhz Kingston Hyper-x ram
1 TB Samsung HDD (Büyük ihtmal bozuldu)
Thermaltake V Element Kasa

Öncelikle pc yi evde kullanıyorum. Sadece pc de fifa 16 oynuyorum (online). Bazende euro trac simulator 2 oynarım (offline). Pc de photoshop harici ekran kartını zorlayacak veya ihitaç duyacak bişey olmayacak. Anakart işlemci ve ekran kartımdan memnunum. Win 7 ulitmate 64 bit kuruluydu, devamlı sabit disk hatası çıkıyordu. Win 8.1 kurdum ondan hiç performans alamadım şimdi tekrar 7 ye döndüm ve yine sabit disk hatası algılandı hatası alıyorum. Muhtemelen yeni bir sabit disk almam gerekecek. Sabit disk almışken 4 gb olan rami de 8 gb yapmak istiyorum. Galiba harddisklerde uyum sıkıntısı yok ama yinede size sormak istedim.

Sizlerden ricam bu sisteme uyacak 1 tb harddisk ve 4 gb lık ram tavsiye etmeniz. Ayrıca sistemde şu kurtarmaz düşüktür, şunun yerine şu olsaydı dediğiniz bişi olursa değişimde onu da dikkate alırım.



*
9 yıl
Yarbay

ssd alin elinizdeki ramleri satip 4+4 8gb de yapinca guzel olur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam ram icin bi slotum daha var. Bunlari satmadan 4 gb ram alsam uyum sorunu olur mu ? Veya performansta bi sikinti yasarmiyim?

Bi de ssd ler neden bu kadar pahali ? 1 tb harddisk 150 tl iken ssd ler 700 lira civarinda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @*666*
*
9 yıl
Yarbay

Uyum sorunu olabilir elinizdeki ramler eski seri muhtemelen. 1tb alirsaniz pahali tabi 120 240gb alin istetim sistemi ve gerekli programlar icin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.