Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
42
Cevap
1376
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Bu nasıl maç programıdır ? (3. sayfa)
S
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Orijinalden alıntı: serkan_seko

Eğer benim Pazartesi ve hafta içi ile ilgili yazdığım konu silinmeseydi hepsinin orada cevabı vardı, müsait olduğumda cevap vereceğim buna.

O konuya ben aynı tabloyu koymuştum. Sonra da ne ses geldi, ne seda. O konuda yazılanlar da büyük resmin sadace bir köşesinden ibaretti, ekşiden almışsınız büyük ihtimalle.

Yok hayır ekşi'den falan aldığım yok, orada da yazarım belki o yüzden olabilir. Ben sadece Pazartesi konusuna değinmiştim çünkü Aykut Kocaman Pazartesi maçlarından şikayetçiydi o yüzden.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
12 yıl
Yarbay

fenerin bütün deplasmanlar hafta içi.ama evindeki maçlarda haftasonu.daha ne konuşuyor bu fener taraftarı bizim evimizdeki derbi maçı hafta içi oldu neyin kafasındasınız



$
12 yıl
Binbaşı

Galatasaraylı arkadaşlar genellikle maçları kaçak internet sitelerinden izleyerek, takımlarını klavyeyle savunarak taraftar oldukları için hafta içi dersi-işi olması yüzünden maça gidememeyi pek bilmezler..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.