Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
17145
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bu Logitech firmasına ulaşabileceğim bir telefon numarası yok mu?
P
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arıza yüzünden Vatan'dan alınmış olan parçayı, Vatan aracılığı ile hızlı sistem firmasına yollattım... Garanti dahilinde değişim için onaylayan hızlısistem firması uzun zamandır ürünü bana yollamadılar ve 30 iş günü dolmasına rağmen de beni oyalamaya devam ediyorlar. Bu firmayı Logitech'e şikayet etmek istiyorum fakat olay şu ki Logitech'in sitesinde sadece Turkiye'ye özgü bir şekilde telefon numarası belirtmek yerine http://www.logitech-europe.com/techsup/images/rn/turkey.php şeklinde bir modül oluşturmuşlar ve bu sistemle de karşı tarafa günlerdir ulaşamıyorum. Bildiğiniz bir numaraları ya da mail adresleri yok mu bu firmanın Türkiye için?

Teşekkürler...



C
16 yıl
Çavuş

Plasmon Türkiye sorumlusu kişinin kontak bilgileri var lakin şahıs yabancı e-mail adresi de var lakin umarım ingilizceniz derdinizi anlatmaya yeter.
http://www.logitech.uk.com/distrib_details.asp?country=Turkey&area=UK_EUR ayrıca yaptığım aramada ithalatçı firmanın penta olduğunu öğrendim umarım işene yarar buna ait link isehttp://www.tubiderbd.com/index.php?module=news&news_id=6184&cat_id=31.Geçmiş olsun ..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.