DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
üstad eğer oyunla ilgilenmicekseniz o ışıklı klavyelerin kıytırığına dünyanın parasını vermek yerine ışıksız fakat amaca uygun kaliteli bir klavye + ufak bir masa lambası öneririm :) sonuçta yazı yazarken mutlak bir karanlığa gerek duyulmaz sanıyorum :) eğer oyunla ilgilenicek olsaydınız kesinlikle böyle birşeyi teklif dahi etmezdim çünkü ortamda ekstra bir lamba son derece sinir bozucu olabiliyor :)
Urun cakma flan degıl o kd-600L modelı ben sana 800L modelını onerıyorum.Bimekstede var ıncele hangısını begenırsen onu al.60 tl ye ısıklı logıtech klavye bulamzsın.
Şöyle bir klavye buldum sizce çakma olabilir mi yoksa alayım mı?