Nasıl olabilir anlamıyorum adamlar utanmadan 2004 model megane'ı 120 binden koymuş. Bir tane de değil ha bir sürü var böyle 140 bine kadar gidiyor. Sebebini sorsan benimki hasar kayıtsız der, ben o fiyata gider sıfır araba alırım onun da hasar kaydı olmaz. Yav 16-17 yıllık arabaya bu paralar istenir mi, hadi isteyeni geçtim alanı daha çok merak ediyorum ben. Varsa tabi. Kilometresi de 100 binin altında, yersen. Devlet müdahalesi şart olmuş, serbest piyasa diye diye bir yere varılmıyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
İsterseler 299 bin TL yazsınlar satamadıktan sonra. Forumda da arabalarını millete kitlemeye çalışanlar var. Son fiyat bu daha aşağı olmayacak yazıp sonra fiyat düşenleri gördüm fo...
İsterseler 299 bin TL yazsınlar satamadıktan sonra. Forumda da arabalarını millete kitlemeye çalışanlar var. Son fiyat bu daha aşağı olmayacak yazıp sonra fiyat düşenleri gördüm forumda bir haftada 3 kez. Yani bu işin lamı cimi kalmadı herkes ne koparırsam derdinse.
Sıfır Megane 300 bin TL asıl sorunumuz devletin aldığı vergiler neden 300bin TL ye sıfır araç var! adam satsa ikinci el otosunu ucuza yenisini alamicak 100 bine satsa 200 bin fark koyması lazım
Sıfır Megane 300 bin TL asıl sorunumuz devletin aldığı vergiler neden 300bin TL ye sıfır araç var! adam satsa ikinci el otosunu ucuza yenisini alamicak 100 bine satsa 200 bin fark koyması lazım
Devlet müdahalesi şart olmuş, serbest piyasa diye diye bir yere varılmıyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.