Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1001
Tıklama
0
Öne Çıkarma
---BU BUZDOLABINDA BİR BİT YENİĞİ Mİ VAR?---
P
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,
Evlilik arifesinde bir buzdolabı bakınıyorum. Herkesin aradığı gibi bende F/P oranı en yüksek cihazlardan birini almak için araştırma içerisindeyim. Kendime göre kritterlerim mevcut. Bunlardan bazıları;

-Samsung (Evdeki bütün eşyalar Samsung olduğundan farklı bir marka olsun istemedim)
-500 LT ve üzeri NET iç hacim(max 85 cm genişlik)
- Çift kapılı (No frost ya da derin dondurucu kısmı üstte)
-Ankastre ürünlere uyabilecek renkte gri

olması aradığım özelliklerden.

Bu doğrultuda istediğim bütün özelliklere uyan bir ürün olarak Samsung RT77SBPN buzdolabında karar kıldım. 1800 TL den başlayarak yukarı doğru giden bir fiyat listesi mevcut internette. Ancak modeli ile aradığımda ne bir kullanıcı yorumu ne bir övgü nede başka bir pozitif durumla karşılaştım. Bu fiyata bu hacimde ve A+++ olduğu iddaa edlen başka bir buzdolabı olmamasına rağmen, bu modelden çok bahsedilmiyor.

Kafam karıştı diyebilirim. Bu buzdolabında benim bilmediğim, ya da bizgisizliğimden ötürü gözden kaçırdığım birşey varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar, bu ürünü tavsiye etmemesi halinde başka bir Samsung tavsiyesinde bulunursa çok sevinirim.

Teşekkürlerimi sunarım..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirmes -- 19 Ağustos 2012; 19:48:16 >

K
12 yıl
Yarbay

uplayalım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.