Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
875
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bu 2 anakarttan hangisi?
V
22 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Abit bd7II mi gigabyte ga8ie533 mü? Aynı fiyat ama gigabyteta ethernet yok. Eski anakartım da bd7IIydi ama işlemci sıcaklıklarım yüzünden biraz soğumuştum o anakarttan (50-60 derece arasıydı,kasa codegendi,i/o voltajı alarm veriyordu.sorun büyük ihtimalle güç kaynağıydı ama kıllandım bir kere). bd7II artık bulumuyor diye onu birkaç günlüğüne ayırttım.sizce hangisini almalıyım?



G
22 yıl
Teğmen

Arkadaşım benim tavsiyem Gigabyte'tan yana...Gigabyte Abitten daha iyi olduğuna inanıyorum şahsen ben ....



C
22 yıl
Binbaşı

abit tabiki tecrübe burada ve orada ta civil de.



C
22 yıl
Yarbay

abit
gigabyte ların geç açıldığından dolayı sevmiyorum



V
22 yıl
Yarbay

aßicim alıcaksan ucuzluk olsun diye alma bide bu yonden düşün bi makinayta ethernet kartı taktığında yavaşlar dahili ethernet tafsiye etmem haberin olsun.. makinanın yavaş çalışmasına yol açıc aktır....

ama gigabyte bence daha ii yinede sen bilirsin.. 533 güzel kart bayada hızlı geçenlerde bi tane topladıma am açıksolemek gerekirse hala bi abit anakart toparlamadam sadece bu gun bitane ikinci el ladım üzerinde celeron 1100 işlemciyle beraberinde birde 120m ram vardı e bide 32m ekran kartı 100 dolara mal oldu bakalım ne yapcaz buyuk bir ihtimalle müşterisi çıkar demi? :))



C
22 yıl
Binbaşı

bence abit al gigabyte'lar artık dual bios üretmiyo bi esprisi kalmadı gigabyte'ların



C
22 yıl
Binbaşı

o/b ethernet kartını biostan kapatıyorsun bitiyor.



E
22 yıl
Çavuş

Abicim bencede abit al. Gigabyte da lafımız yok ama ben olsam abit alırdım.



V
22 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Abit kullanlar: İşlemci sıcaklıklarınız ne alemde? Bu sisteme T10 alıcam,güç kaynağı sorun olmayacak yani. Benim eski bd7IIli sistemdeki sıcaklık sorunun dandik güç kaynağından kaynaklandığını tahmin ediyorum ama yine de emin olmak istiyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.