Arkadaslar benim sorum BT bu iki kartada sorunsuz bir sekilde takılabiliyor mu? Kullanan arkadaslar cevaplarsa sevinirim. Yakın zamanda bende bir terfi dusunuyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ben Big Typhoon soğutucuyu DQ6 anakarta problemsiz olarak monte ettim ve şu anda kullanıyorum.Kullandığım kasa Cm stacker 810.Bunu söylememin sebebi kasalara göre mainboard yataklamasını yapan hegzagonal civata boylarının farketmesi.Şayet yataklama civatalarının boyu 9 mm den az değilse dq6 nın arakasındaki pasif heasinkin ve üstüne monte edeceğin Big typhoon H plate in kalınlıkları montaj için bir problem yaratmaz.Hatta ben kartın bükülmemesini garanti etmek için ilave bir plate bile koydum. Buna rağmen problem yaşamadım.6mm civarı yataklama civatasına sahip kasalarda problem yaratabilir.Bunları değiştirip yüksek hegzagonal civata kullanmak mümkün olsada bu kez mainboarda arka çıkşları karşılamaz ve kasıntı çıkarabilir.
Bir diğer yol dq6 nın arkasındaki pasif heatsink 'i sökmek.Bununda bir problem yaratacağını düşünmüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passenger59 -- 11 Ağustos 2006; 17:37:22 >
Kullanan arkadaslar cevaplarsa sevinirim. Yakın zamanda bende bir terfi dusunuyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedimento -- 11 Ağustos 2006; 11:38:55 >