Square Enix ve Silicon Studio tarafından geliştirilen Bravely Default: For The Sequel'de mikro ödeme sistemi olacağı açıklandı. Bu sistem normalde uzun sürede elde edebileceğiniz bir özelliği hemen kullanmanızı sağlıyor.
Söylenenlere göre oyunda Bravely Second adlı özellik savaşlarda zamanı durdurmanıza ve düşmanlara yüksek hasar vermenize yarıyor. Bu özellikte 1 puan almanız 3DS'i 8 saat uyku moduna almanızla mümkün olabiliyor. Buna karşın gerçek para karşılığında e-shop'tan 3 puanlık Bravely Second sağlayan SP Drinks alabileceksiniz.
Ne diyelim, mikro ödeme sistemi yine başımızın belası oldu.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.