Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
455
Tıklama
0
Öne Çıkarma
@ böyle bişey mümkün değil
S
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

s.a. Arkadaşlar. Yeni bir pc topladım. İkinci el, sıfır karma bişey;
ASUS p5ld2
Intel LGA 3,2 CPU
ASUS slencer 256 MB, 128 bit, 6600TD PCIEx
kingstone 2*512 533 MHZ DDR2 RAM

Anakart ikinci el. Diğerleri sıfır. Bağlantıları sorunsuz yaptım. veya bişeyleri atladım. Çünkü ilk defa pci expres bi bilgisayar topladım. pc yi açıyorum. Harddisk in ışığı bir süre yanıyor, fanlara, board a elektrik geliyor. Fakan monitore görüntü gelmiyor. Bir süre sonra harddisk ışığı sönüyor. Harddiskte window yüklü. Işığın yanıp yanıp sönmesi gerekirken hiç bir tepki vermiyor. Ayrıca başka monitordede denedim.

Şimdiden teşekkürler.



F
18 yıl
Yarbay

bende bi 3 ay kadar önce pci ex sisteme geçtim.ilk zamanlar onboard ile idare ettim.sonra pci ex ekran kartı alınca bios dan primary display'i pci-ex seçtim görüntü gelmedi.pci'yı seçince görüntü gelmişti.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
18 yıl
Yarbay

Başka ekran karti taktin denedinmi ekran kartinda sorun olmasin. Bu tür sorunlar genelde çok zordur yeni bir sistemde görüntü gelmemesi birçok nedene bağlidir bütün parçalari tek tek başka sistemde deneyerek ancak bu sorunun çözümüne ulaşabilirsin. Sana şöyle söyleyeyim bir bilgisarda bir mouse'un bozuk olmasi nedeni ile yine bu forumdan birisiydi bu arkadaş anakarti ekran kartini işlemciyi ce ramleri monutoru herşeyi başka sistemde test etmişti hepsi çalışıyor ama bir araya getirince çalışmıyor demişti konuyu çözene kadar bayaa bir zaman kaybetmiştik sonradan birisi geldi mouse değiştirdinmi dedi herkes gülmüştü yaw mouse ile ne olur sonra arkadaş onu değiştirince sistemi açılmıştı burada demek istediğim bütün parçalari hiçbir parça ayrimi yapmadan tek tek başka bir sistemde test etmen. Test yapabileceğin bir başka sistem edinemiyorsan işin zor sen yinede tekrardan parçaları tek tek kontrol et belki ekran karti yada ram lerin yerlerine oturmamış olabilir eğer sisteminde başka donanim varsa onları çıkar anakartin üzerinde sadece işlemci, ramlerin ve ekran kartın kalsin slotlarin hepsi boş olsun başka birşey takma ramlerin iki tane ise başka yuvalara tak dene olmadi tek ramle dene bütün olmasi gereken fonksiyonlari dene sabir isteyen birşeydir ama sistemin çalışınca hepsini unutacaksin şimdiden kolay gelsin.



R
18 yıl
Yüzbaşı

offff offfff nedit şu sistemlerden çektiklerimiz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
18 yıl
Yarbay

F
18 yıl
Onbaşı

federal +1 bütün parçaları tek tek test etmen iyi olur.. ekran kartı ve ram lerden başlamalısın kanımca..



S
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ya arkadaslar ekran kartı olmadan actık bilgisayari yinede bi tepki yok bide acaba bord da pin oynama durumu boyle bir seye sebeb olabilir mi ? ayrıyetten yakın cevrede pcx kullanan bi kimse olmadıgı icin ekran kartını baska bi bilgisayarda deneme sansım da olmadi ama alet sıfır gold pc den alma



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.