F

Yarbay
16 Ağustos 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
F
12 yıl
9900 Bold kilit kodu hakkında
Açılmış bir konu var fakat en kısa sürede nereden temin edebilirim bunu göremedim.

KVK yı aradım kilit kodu oluşturulmamış denildi 6 gün içinde dönüş yapılacağından bahsetti.

Bazi firmalar bunu ücret karşılığı yapıyormuş garantide sorun yaşarmıyım, yardım talep ediyorum.
F
13 yıl
İngilizce yazmam gereken bir mail var yardım
İngilizcesi iyi derecede olan bir arkadaş yardım ederse sevinirim. Konuyu pm den yazacağım, gerçekten benim için önemli, teşekkürler.
F
13 yıl
SONY HX9V \u0026 SONY TX100V KIYASLAMASI YARDIM
SONY HX9V & SONY TX100V Arasında tercih kullanmak zorunda kalsaydınız hangisini seçerdiniz. Bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.

sony tx100v nin optik zoom 4x oldugu için hx9v tercih etmek istiyorum sizce doğru seçim olurmu.
F
13 yıl
CELL TRACKER
cell tracker : bu program ile numara girilerek, girilen numaranın yer tespiti yapılıyor deniliyor yükleyen ve kullanan varmı acaba ?
F
13 yıl
ORJİNAL ŞİFRELİ KARTPOSTAL ( ALMAN KRALI II. WILHELM )
Alman kralı II. Wilhelmin sevgilisine şifreli olarak gönderdiği kartpostaldır. Bunu nasıl çözebiliriz.



< Resime gitmek için tıklayın >
F
13 yıl
SAMSUNG S5620 MONTE \u0026 NOKIA E63 TAVSİYE ?
SAMSUNG S5620 MONTE & NOKIA E63

Bu iki ürün arasında tercihim sizce ne olmalı fiyatları yaklaşık aynı 20-30 tl oynuyor samsung daha pahalı tavsiyelerinizi bekliyorum.
F
13 yıl
30 günlük rottweiler yıkamak istiyorum.
Bugun bir arkadaşımdan hediye aldığım rottweiler 30 günlük henüz ama çok şeker biraz kokuyor diye yıkamak istiyorum. Bir problem olurmu acaba, Olmaz ise su sıcaklığı nasıl olmalıdır kisaca bilgilendirirmisiniz şimdiden teşekkürler. Şampuan olarak kendi şampuanımı kullanıcam ayrıca o koku olayına bir çare lütfen, ne yapmalıyım.
F
14 yıl
Canon eos 500D \u0026 Nikon D90 Arasinda seçim
Bu iki cihaz arasinda bir seçim yapmak istiyorum. Nikonun gece çekimlerinin canona göre kötü oldugu söyleniyor kullananlardan tavsiyeler bekliyorum teşekkürler.
F
14 yıl
psp 2006 kırılacak yardım
Geçen sene yeğenime psp aldım 2006 modeli bataryasini çikarttiğimda yada şarji bittiğinde yapılan işlem geri aliniyor tekrar kırdırmam gerekiyor. ayarlari sifirliyor sanirim. şu an o şekilde bekliyorum bunun kesin bir yolu halen bulunamadimi acaba ücret ödeyerek yaptirabileceğim bir yer varmı istanbuldayim. yada yine gecici olarak kırabilecek bir yol vardi onuda unuttum uzun zaman geçti aradan menuden resimlere giriyorduk en alta inip okeyliyorduk vs :) kapatip açiliyordu ve oyunlari oynuyorduk yardimlarinizi bekliyorum.
F
14 yıl
UZUN ZAMAN ÖNCE...KOXP
Bundan 3-4 sene önce forumda koxp ile ilgili birşey yazildiğinda yazana söylenmedik laf birakilmazdi koxp kullaniyor diye, oyun neredeyse kapanma aşamasinda koxp yüzünden yapilan bir sözleşme gereği kapatamiyorlarda en azindan satişini düşürebiliriz, görüyorumki burada bile bir zamanlar yasak olan kelime koxp artik satişa çikartilmiş, yada reklamina müsaade edilmiş hemen kizmayalim lütfen ben bile o koxp yüzünden çok kere laf yemiştim şu an tam tersi koxpun adini bile duymak istemezken sizlere bakiyorum ; Zaman herşeyi değiştirir lafi ne kadarda doğruymuş.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.