Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
943
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Böyle bir oyunun orjinalini hiç bir mağazada bulamıyorum !
S
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,ben The Lord Of The Rings The Battle For Middle Earth 2 oyunun orjinalini arıyorum.Sıfır lazım bana online oynamak için key lazım 2.el alırsam keyler muhakkak kullanılmış olacak o yüzden sıfır şart bana.Bugün Vatan Computer,Teknosa,D&R,Bimeks mağazalarını gezdim fakat hiç birinde yok ve hepside gelmez diyor.Sahibinden.com da baktım orada da 2.el var sıfırı yok hepsi kullanılmış.Gittigidiyor'a baktım orada da oyun 140-156 TL arası fiyatlara gidiyor.Oyunun normal satış fiyatı 9.90 TL iken böyle bi rakama satışa sunmuşlar bence tamamen mantıksız o yüzden hiç irtibata bile geçmedim size danışmak istediğim bir nokta var bu oyunun internetden alabileceğim bir site var mıdır ?Biliyorsanız yardım lütfen ...



W
13 yıl
Çavuş

9.90TL mi? Amazon'a baktım da orda kullanılmışları $13 açılmamışları $44.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitesharky -- 23 Kasım 2011; 13:02:35 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Whitesharky

9.90TL mi? Amazon'a baktım da orda kullanılmışları $13 açılmamışları $44.

Teknosa,Vatan Computer,D&R ın internet sitelerinde 9.90 TL fiyat verilmiş fakat hiçbirinin stoğunda yok malesef. İnternetteki açılmamış olanlar da acayip pahalı.Yok mu başka önerisi olann ???


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
13 yıl
Yarbay

carrefour sa lara bir bak orda olması lazım çünkü daha 2 gün önce yığınla gördüm orda.Ayriyetten satrun bayram paşada da vardı en son.

Birde Oyunun online desteği ea games tarafından kesildi bunuda belirtiyim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yarbay

onun online ı kapatıldı diye biliyorum boşuna arama



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.