Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
26
Cevap
2466
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Boss Tool'a Dikkat, Bir Tecrübe ve de bir paylaşım
A
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,

Geçenlerde yeni programlar kurmak istediğimde yeterince yer kalmadığı ile ilgili bir mesaj aldım. Biraz inceleyince Boss Tools denen yazılımın bu işi başarı ile yapabildiğini okudum. Program, fontları, zilleri ya da programları 300 mb root diskinden 16 GB'lik ek diske kaydırıyoar ve bir link koyarak eski yerinden yeni yerine programların hiç sorun çıkarmamasını sağlıyor görünüyordu. Az çok Unix bilen biri olarak çok sorunlu bir işlem görülmedi ve tüm fontları kaydırdım. 90 MB kadar yer kazandım. Aman ne güzel deyip keyifle Intaller'ı çalıştırdım. Ne göreyim installer açılamıyor. Akıllıyım ya dur bir kapatıp açayım da sorun çözümlensin dedim. Çaat Iphone açılamıyor. Elma bana bakıyor ben elmaya.

Aslında iş kolay var olan linki sil fontları da yeni yerine geri kopyala herşey düzelecek ama bu akıllı program ne yapmışsa dizinler hiç görünmüyor (bu aşamada Iphonebrowser ile içinin bir kısmına erişebiliyordum). Hani bir Terminal penceresi olsa bağlan root olarak yap istediğini. Arkadaşlar Iphone'lara terminal üzerinden bağlanmak mümkün müdür var böyle bir program.

Her neyse onu bunu şunu derken alet tamamen gitti artık DFU modunda ve kapkara bir ekranı var ve Itunes ile restore yapmak istediğimde de ya 1604 ya da 1 hatası verip düşüyor. PWNAGE, ZIPPHONE hi. biri fayda etmiyor. en az 50 kez restore denemişimdir nafile.

Sonunda yine Iphone'nun karanlık ekranına bakarak cihazı DFU olarak açtım yine Itunes çıktı restore modu dedi. Hadi dedim bir de kendin download et şu firmware'i. Program başladı download etmeye bekledik. Bitti. Sonra bir de ne göreyim O karanlık IPHONE'a bir ışık geldi. çat çut pat küt derken restore başarı ile bitti. Aklınızda olsun. Shift tuşuna basarak seçtiğim firmware ile yapamadığımı (bir kaç değişik firmaware kullandım bu ara) Itunes kendi indirinde sorunsuz oldu. Bu da ilginç değil mi?

Şimdi bir sorun kalmadı ama bunları da sizlerle paylaşmak istedim.

Bu arada bu cihaza Terminal ile erişip bilgisayardan bağlanabilecek bir program bulan olursa paylaşalım derim.