Bosh bulaşık makinesini 4 yıl önce aldık. yıkama performansından memnun değilim bardakları çiziyor güzel yıkamıyor.son 1 haftadır program bittiğinde deterjan kapağının ya hiç açılmadığını, yada tabletin kullanılmadan olduğu gibi kapağın önüne atıldığını görüyorum.deterjan kutusunun yayını kontrol ettim üstteki düğmesine basınca mekanizmanın çalışmasında sıkıntı görünmüyor. tak atıyor. bu sorun neden olabilir nasıl çözebilirim. yıkama önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bu sorun neden olabilir nasıl çözebilirim. yıkama önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.