Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
108
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bosch classixx 5 program sorunu
M
9 ay
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba. Bir tane 2. el classixx 5 makinem var. herhangi programa getirdiğimde başlat ışığı ve yıkama ışığı yanıp sönüyor. bu normalde de oluyor problem yok. ancak başlat'a bastığım zaman program başlamıyor. daha geçen düzgün çalışıyordu şimdi kendi kendine böyle oldu. araba bir elektrik kesildi acaba ondan mı oldu. internette reset işlemi nasıldır baktım ama bu makineninkini bulamadım. daha üst modeller için videolar çekilmiş. sorun ne olabilir ve bu makineye nasıl reset atabilirim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.