Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1028
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Boks'ta teknik yok denecek kadar az
R
8 yıl
Er

Ben beceremedim demek yerine spora bok atmak iyiymiş , ayrıca boks sadece 3 tane yumruk tekniğinden ibaret değil eskiv, fent, ve ayak hareketleri düzgün yapabilmen yıllarını alır, 3 tane yumruk çeşidini herkes ezberler yoksa :)


ayrıca ben bu amacım kendimi savunmak diyenlere sinirleniyorum, amacın kendini savunmaksa al bir tane biber gazı öyle gez niye spor yapıyorsun ki?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rychte -- 2 Temmuz 2017; 20:10:42 >

E
8 yıl
Binbaşı

Peki.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 yıl
Onbaşı

İçimde kalmasın en azindan bu sefer yav.Senden bir bok olmaz birader.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Dostlar ben bir ara Boks'a başladım ve bu spora başlamazdan önce internetten çok araştırma yaptım. Boksörlerin videolarını izleyince gaza gelmiştim ama Boks yapınca hayal kırıklığına uğradım. Zor kilo alan birisiyim, bir az kas kütlem vardı o da eridi gitti. Tamamen yanıldım yani. İçinde teknik desen, yok denecek kadar az. Varsa yoksa Kroşe, Direkt ve Aparkat. Olay bunlardan ibaret ve bu üçgen arasında gidip geliyor. Eskivler desen, sokakta işe yaramayan eskivler. Eskivleri sadece boks yapan birine karşı etkili. Ben zaten bu sporu turnuvalar, şampiyonluklar için yapmıyordum amacım sadece sokakta kendimi korumak ve özgüven kazanmak ama hayal kırıklığına uğradım. Boks'u bence her insan yapabilir, hoca olmadan da yapılabilecek bir spor. Sadece partnerin olsa bu iş tamamdır. Teknikleri öğrendikten sonra iş sana kalıyor gerçi dediğim gibi öyle her gün yeni bir şey öğreneceğin bir spor değil. Hep aynı şeyler. Bu yüzden başka spora yönelmek istiyorum muhtemelen MMA olacaktır veya sadece BJJ yapacağım.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
7 yıl
Er

Mma yapıyormusun bari



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.