Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
2961
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bluetooth ile ses sistemine ses aktarımı
K
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Fotoğrafta paylaştığım gibi bir bluetooth alıcı cihazı ses sistemine ses aktarımı için kullanan var mı acaba? Yardımlar için teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
10 yıl
Yarbay

Resmini verdiğiniz cihazlar genellikle Transmitter yani verici özellikli oluyor. Bunun gibi transmitter (verici) cihazlar, bluetooth özelliği olmayan laptop, telefon yada tv gibi bir cihazın sesini kulaklıktan alıp başka bir bluetooth hoparlöre aktarmaya yarar.

Eğer amacınız telefon yada pc'nin sesini bluetooth ile ses sistemine aktarmaksa size bluetooth alıcı gerekiyor. Alttaki Philips aea2700 modelini kendim kullanıyorum ve gayet memnunum.
http://www.hepsiburada.com/philips-aea2700-multipair-bluetooth-hi-fi-adaptor-pm-evphaea2700

Ayrıca bu modelde dijital çıkışlar da mevcut olduğu için alıcı içindeki DAC'ı kullanmak zorunda da almıyorsunuz. Eğer optik yada koaksiyel ses girişi olan bir ses sisteminiz varsa bluetooth alıcının optik yada koaksiyel çıkışlarını kullanarak ses çözümlemesini ses sisteminizin DAC'ının yapmasını sağlayabilirsiniz. Bu da size daha kaliteli bir ses verebilir.




Bu mesajda bahsedilenler: @kara_kalem
K
9 yıl
Yarbay

Böyle bir cihaz kullanan var mı? 15 liraya buldum bir yerde ama ses kalitesinden emin olamıyorum.

Ya da 100 küsür lira verip logitech'in alacağım:
http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_log%C4%B1tech-bluetooth-speaker-adapt%C3%B6r-980-000912-1120523.html


< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.