Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1206
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Blizzard isim politikası
M
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yaklaşık 6 senedir ally tarafında oynamaktayım.Daha önce horde tarafındaydım.Bugün uzun bi süreden beri ilk defa horde tarafında bulunan hunter'ıma girdim.Buraya kadar herşey normal.Girdikten 5 dakika sonra dc yedim.Daha sonra mail geldi.Karakterimin blizzard naming policy i ihlal ettiğini ve isminin değiştirmem gerektiğini hakkında bilgilendiriyordu.Şu an ismini değiştirmeden karakterime giremiyor.Ben hunterımla 2 sene oynadim.8 senedir oyunda olan karaktere şimdi ne alaka isim politikası.Kaldı ki ne nickler gördüm oyunda.
Bu arada nickim Bowjob . Açıkcası ismimi seviyorum ve değiştirmek istemiyorum.Blizzarda mail attım,bakiyim nasıl geri dönüş yapacaklar.



E
8 yıl
Yüzbaşı

Şikayet.
Blizzard tek tek tüm karakter isimlerini inceleyip, uygunsuz olanları banlamıyor. Şikayet giden isimler değerlendirilip, uygunsuz görülürse kullanıcıdan ücretsiz değişim istiyor.

Ben kötü niyetli biriyim. Bowjob'ı ne amaçla, neyi anımsattığı için, ne anlama geldiği için, bilinçli olarak veya bilinçaltı etkisiyle hunter'a da uydurup kullanmışsın diye düşünüyorum. Bana kalsa eğlenceli bir isim ama birilerini rahatsız etmiş belli ki.
Yetkilinin yanlış okuyup yasakladığı ihtimalini aklıma bile getirmek istemiyorum :)




Bu mesajda bahsedilenler: @mogosan
I
8 yıl
Yarbay

Iyi de ben o ve onun gibi isimlerden tonlarca gördüm hemde 700+

hepsini banlayın de o zaman



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

F
8 yıl
Yüzbaşı

Farkli konu ama "pornhub" diye guild ismi mi olur aga.

Dun aksam tn yeni actigim bi hunter vardi guildsiz. Bu isimli bi guildden davet geldi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
8 yıl
Yarbay

8 sene dayandığına şükretmen lazım o nickle bence



T
8 yıl
Binbaşı

Benim de blowjab diye monk vardı dung ortasında lap diye oyundan atmıştı. Şikayete bakıyor ses eden olmazsa sıkıntı çıkmıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Yüzbaşı

bende ebolastrike vardı dk 72 lvl tam dungeon da dc yedim, şikayet üzerine kapandı hatta 2 gün de ban vardı ama onu ticket la hemen iptal ettirdim sonra bedava isim değişti.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom Khan -- 11 Aralık 2015; 13:26:04 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
8 yıl
Yarbay

İsim değiştirmek isteyen varsa reportlayalım birbirimizi bu nick Türkçede şu anlama geliyor falan diye, bedava değiştiririz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.