Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1593
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Blizzard, Diablo III'ü Konsollara da Getiriyor
Şehir : #İstanbul
L
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
    Uzun zamandır söylentileri bulunan Diablo III konsol sürümüne artık çok yakınız. Blizzard, Diablo III'ü konsollara uyarlamak için personel aradığını resmen onayladı.
 
    Video oyun endüstrisinde en az 4 yıl çalışmış ve bu nesil konsollarda oyun yapımı konusunda deneyime sahip yapımcılar aradığını belirten Blizzard, Diablo III'ü konsollara taşıma konusunda ilk adımı atmak istiypr.

    Blizzard zaten bir süredir Diablo III'ü konsollara uyarlamanın iyi bir fikir olduğunu söylüyordu. Böylelikle Blizzard, Diablo III ile konsol dünyası ile tekrar buluşacak. Yeni detaylar almak için sabırsızlanıyoruz.
 




B
13 yıl
Yarbay

sittin sene çıkmaz artık...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
13 yıl
Yarbay

Pc için ne zaman çıkacakki bu oyun



B
13 yıl
Yarbay

cıkıs tarihi belli olsa bu habere bakmıyor oluruz zaten:=)



.
13 yıl
Yarbay

Normal birşey diablo 1 de psone'a çıkmıştı.



V
13 yıl
Yüzbaşı

S
13 yıl
Yarbay

Güzel haber fakat ne zaman çıkacak bekle bekle



Y
13 yıl
Yarbay

Git işine Blizzard ya... Zaten çıkmak bilmedi, PC ile aynı anda çıkaracağız havasına da girerlerse sittin sene oynayamayız bu oyunu...



O
13 yıl
Yarbay

Bu kötü oldu ya PC ile özdeşleşmişti PC en önemli kalesini kaybetti belkide ama konsolda Battle.net'siz, gamepad ile PC'dekinin 10'da biri zevk almakta var zaten serinin hayranları her türlü PC'ye alacaktır konsolcular pek bilmez değerini zaten..Ben de PC'ye alacağım..PS'e çıkan Diablo'nun ne çakma bir oyuna benzediğini bilen bilir zaten..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.