Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
863
Tıklama
0
Öne Çıkarma
biyolojiye meb kitabından çalışmak
A
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

sizce gereksiz mi? videolu konu anlatımında görmediğim küçük bilgileri görüyorum bazen. onları da öğrenmek için kitaptan gitmek mantıklı mı sizce?



S
4 yıl
Onbaşı

mutlaka sınava girmeden meb kitabını oku bence hava saldırı sireni hocam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
4 yıl
Er

ayt mi tyt mi



S
4 yıl
Er

Bence videodan çalışmaktan daha iyi. Mekanizmalı seyler videodan öğrenilebilir fakat genel olarak biyoloni meb kitabından çok iyi bilgi kısmı öğreniliyor. Hiçbir fazlalığı ya da eksikliği olmaması da cok iyi. Mesela geçen seneki çok takılanan soruların hepsi de mebde vardı. Ama tavsiyem imkanınız varsa anadolu meb okuyun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi





Bu mesajda bahsedilenler: @suicidalMert
A
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

hocam siz nasıl çalıştınız? sadece mebden mi çalıştınız? ben bu konuyu açtım çünkü meb kitab ve video dersten birini seçmem gerekiyor çünkü ikisini kullanmak zaman kaybı oluyor. videolarda hoca akla takılan yerleri açıklayabiliyor, onları da kaçırmak istemiyorum bilemedim ki.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Soruavcısı
I
4 yıl
Er

Hocam bence biyoloji için video çok gereksiz. Meb kitabı gerçekten çok başarılı. Zaman zaman oturmayan kısımlar oluyor tabii, o durumda da sadece o kısmın videosunu izliyorum.



S
4 yıl
Er

Biraz kişiye bağlı bir özellik benim ders videosu izlerken dikkatim çok dağılıyor o yüzden ben genelde full meb kitaplarını okuyarak gittim. Ama aklıma takılan seyler varsa veya önemli mekanizmaları (sinirsel iletim, dolaşım, solunum gazlarının taşınması gibi) videolardan veya okuldan öğrendim. Bir de zamansal olarak da kitaptan gitmek daha pratik oluyor. Sene içinde biyolojiyi 4-5 kere tekrar etme imkanım oldu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soruavcısı -- 25 Kasım 2020; 22:35:31 >


Bu mesajda bahsedilenler: @air raid siren
İ
4 yıl
Er

Meb kitabını adam gibi okumadan biyolojide muhtemelen full yapamazsın. Meb biyoloji kitaplarında başka hiç bir yerde bulamayacağın çok bilgi var.



P
4 yıl
Teğmen

hocam kesinlikle gerekli ben öyle çalışıyorum abimde zamaninda oyle çalıştı fullemisti feni adamlar zaten meb kitabından soruyor



U
4 yıl
Er

meb kitaplarını nasıl bulabilirim



G
4 yıl
Onbaşı

Peki biyolojiden başka hangi ders için meb kaynaklarını önerirsiniz ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Er

G
4 yıl
Onbaşı

Teşekkürler hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MaviolanYedigün
B
4 yıl
Yüzbaşı

Pdf'i siyah beyaz çıkartmak sorun olur mu?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.