S

Er
28 Ekim 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
364 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Cerrahpaşa Tıp
Merhabalar. Cerrahpaşaya gelenler varsa tanışalım :)
S
4 yıl
Hacettepe tıp vs Cerrahpaşa tıp
Hacettepe tıp ve Cerrahpaşa tıpın ingilizce bölümlerine gidebiliyorum. Ankara veya İstanbulda yaşamadığımdan iki fakülte de belirgin olarak öne çıkmıyor benim için. Bu fakültelerden hangisini tavsiye edersiniz? Nedenleriyle yazarsanız sevinirim.

Ek: Yurt dışı imkanları da önemli benim için
S
4 yıl
Tıp Fakültesi için Ankara vs İstanbul
1-2 sene sonra ailemin hangi şehirde olacağı belirli değil ve iki şehre de yakınlığım yok. Sizce tıp fakültesi için Ankara mı İstanbul mu mantıklı?
S
4 yıl
Net-Sıralama Tahmini?
Sizce ilk 1000'e, ilk 500'e ve ilk 100'e kaç netle girilebilir?
S
4 yıl
24 gün kaldı.
Hep uzak gelecekte gibi duran sınava 24 gün kaldı. Umarım güzelce atlatırız şu sınavı.
S
4 yıl
Hocalara geldik konsantrasyon denemesi.
Bunu çözdüyseniz bu denemeleri nasıl buldunuz?
S
4 yıl
Tyt Türkçe Deneme Önerisi
Şu tyt Türkçeyi halletsem tyt adına çok şey hallolucak gibi duruyor. Açıkçası şu sıralar net olarak Türkçeyi iyi yapıyorum ama zaman olarak çok uzun sürüyor kısaltmaya çalışınca da netim azalıyor. Bu sorunu çözmede yardımcı olacak kaliteli ve ÖSYM tarzında deneme olarak ne önerirsiniz?

Limit ve bilgi sarmal çözdüm elimde endemik var.
S
4 yıl
12. Sınıfta artık okula bağlı kalınmalı mı?
12nin 2. dönemine kadar okula hep devam ettim ve bu devamlılığı fazlasıyla yararını gördüm. Ama artık okul çok yoruyor ve okula çok bağlı kalmaktansa kütüphanede çalışmayı düşünüyorum. Okula gittiğim günler okul saatleri genelde verimsiz geçiyor ve eve geldiğimde çok yorulmuş oluyorum ve ders çalışmakta sıkıntı yaşıyorum. Kütüphaneye gittiğimde ise gün boyu güzel çalışıyorum ve eve gidip akşam da çalışabiliyor bu da bana ekstra çok şey yapabilme olanağı veriyor. Fakat bazı hocalarım bunu yapmanın sonuçlarının kötü olabileceğini söylüyor ve geçen senelerde yapan çoğu kişinin mezuna kaldığını söylüyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Tüm tavsiyelere açığım.
S
4 yıl
Atom fiziği ve Modern fizik öğrenilecek kanal
Bu konuları sağlam bir şekilde anlatan önerdiğiniz YouTube kanalları nelerdir?
S
4 yıl
Bilgi sarmal ayt Matematik denemesi
Sizce bu denemenin zorluğu nasıl? İlk bu denemeyle başladım ama netlerim beklediğimden daha iyi geliyor. Siz nasıl buldunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.