Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1061
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Birkaç Dakikada Bir Olan Anlık Kesintiler Yaşayanlar?
C
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İnternetim birkaç dakikada bir anlık olarak kesilip geri geliyor. Sayfaya tıklıyorum. Görüntülenemiyor diyor. 2-3 kez yenileye basınca yükleniyor. Bu sırada modemde internet kesilmiş görünüyor. Sonra tekrar geliyor. Bu sorunum bir türlü çözülmedi. Ara ara düzelse de sonra geri geliyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Benzer bir sorunu eski evimdeki superonline fiber'de yaşamıştım. Cgnat yüzünden oluyordu. Bunda da aynıdır diye statik ip alayım dedim. O da hata veriyor. Düzgün çalışan tek sistemleri destek kaydı oluşturmak sanırım.

Bu kopma sorunlarını telekom ve millenicom'da yaşamıyordum bu arada. Aynı altyapı. Turknet'e geçtiğimden beri onlarca kez yaşadım. Eskiden kopar gelmezdi. Şimdi sürekli kopuyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk78 -- 21 Nisan 2021; 22:14:47 >

M
3 yıl
Yarbay

hat değerlerinizi atabilir misiniz



T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan sık sık kopma sorunu statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz? Destek kaydınız varsa çözüme ulaşamadıysanız PM üzerinden konunun linkini ve destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.