çok sevdiğim başarılı bir abim var onu örnek alıyorum kendime. tamamen onun gibi düşünmeye çalışıyorum. bu problemler karşısında o ne yapardı falan diye. normal mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Normal, bir insan başka şekilde gelişemez zaten. Bu yüzden "insanı çevresi belirler" derler. Etrafımdakiler vasatsa kişi de vasat olmaya elverişli olur ancak çevresinde kendini geliştirmiş, vasatı aşmış bireyler varsa insan da gelişime daha açık hâle gelir.
hangi özelliklerini rol aldığına bağlı olarak değişir.
- Bir kıyafet veya bir saç kesimi görürsün. Ulen ben de aynısını yapacam ben de aynısını giyeceğim dersin.... Sonuç o gözünle gördüğün kıyafet, saç kesimi sana yakışmaz. O kişide durduğu gibi o kıyafet senin üstünde durmaz.
bu her erkeğin arketipsel (atalarından gelen) olarak içinde olan bir dürtüdür
kendisinden daha tecrübeli ve bilge bir adam tarafından (bunun ilk örneği öz babadır sonra dedelerdir) 'inisiye' edilmek. mahalle kültüründe 'mahalle abisinin' küçüklere yol göstermesi (karıya götürmesi) de bu bağlamda incelenebilir
bu işin en doğal ve sağlıklı olanı, öz baba tarafından yönlendirilmektir ancak vakti gelince babandan da kopman ve kendi gerçekliğini oluşturman gerekir
benim tavsiyem atalar kültünü fazla yaşamadan fazla da boş vermeden orta yolu tutmaktır
belli disiplinlerin üstadlarını kitaplardan okumak ve hayata dökmek de iş görür
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.