6 tane efes tombul aldık buzdolabı bozuk olduğundan koyacak yerimiz yok yarın arkadaşlarla içiçez yarına kadar açmadan dursa bozulur mu beyler ona göre bu gece içicez
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Başlıkta sorulan durumda biranın böyle kısa sürede bozulması mümkün değildir. Fakat bilgi karmaşası oluşmaması amacıyla şunu şuraya bırakayım:
- Alkollü bir içecek olması kafa karışıklığına neden olsa da diğer mayalama ile üretilen gıdalar gibi Bira da bozulur. Fakat Bira, TETT(tavsiye edilen tüketim tarihi) geçse bile tam olarak bozulmasına kadar tüketilebileceği uzun bir raf ömrüne sahiptir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElysionMaster -- 28 Aralık 2011; 14:58:03 >