Arkadaşlar, oyunlarda kullandığım bir program var, bu programın (C:) diskinden başka bir diske kurulma alternatifi yok, doğrudan /C:) ye kuruyor bunun bir yolu olmalı. Ayrıca Bilgisayarımdaki Google Play oyunlarını C: diski dIşında başka bir diske nasıl kurabilirim, lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 26 Ağustos 2020; 15:25:37 >
Eğer program kurulum menüsünde konum belirleme ekranı yoksa, C: diskinin içindeki program dosyalarını başka bir diske taşıyabilirsin. Google Play oyunları derken ne kast ettiğini tam anlayamadım ama sanırım emulatorden bahsediyorsun, bunun için ise emulator ayarlarında indirilecek konum vb. bir ayar olması gerekiyor oradan ayarlayabilirsin. Eğer öyle bir seçenek yoksa emulatoru tekrar kurman gerekir ve kurarken ise emulator konumunu C: diski harici bir konum seçmelisin. Eğer bunu yapmak istemiyorsan emulatorun C: diskindeki dosyaları başka bir diske taşımayı deneyebilirsin.
Ayrıca Bilgisayarımdaki Google Play oyunlarını C: diski dIşında başka bir diske nasıl kurabilirim, lütfen yardımcı olun.
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 26 Ağustos 2020; 15:25:37 >