R

Binbaşı
13 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
236 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
R
2 ay
Sürekli oyunda atılmaktan bıktım eskine böyle değildi
Merhaba,
Bugün uykusuz 2.ci günüm, Far Cry 4 oynadım, yine öye oldu, Far Cry 3'e döndün yine ayni Afterburner'den fan hızını yükselttim netice değişmedi,
Önceki gün duydum ki Windosw 10 da böyle bir sorun yokmuş, ve Windows 10 kurdum, kurduğuma da pişman oldum, bütün gece uyukusuz kaldım. Tüm internetim gitti, o gece yarısı TTNET'den yardım istedim, baktılar modem de sorun yok dediler, Windows 10'u da sildim, dün tekrar Windows 11 yükledim, ama bu defa onda da internet yoktu.
Ne yapsam açılmıyor, o günden şu saate kadar hiç uyumadım kafama taktım, onunla uğraştım. Bu akşam nihayet internet sorunu nuda çözdüm ama inanın uyku gözümden akıyor.
Şimdi yatacağım ama, yatmadan önce, ben neden oyundan atılıyorum, eskiden böyle değildi, inanın Windows 10 olmayınca tekrar Windows 11'e döndüm ve az önce yine oyunda atıldım.
Crack lı değil EpicGamesten satın alıp, online oynuyorum. Ben oyun oynayamayacak mıyım?
Teşekkürler
R
3 ay
Çok fonksiyonlu akıllı saat tavsiyesi
Merhaba,
Son kullandığım akıllı bilekliğim bugün bozuldu, oysa ben her gün bellirli bir süre 6000-10000 adım civarında yüryüş yapıyordum.
Bu nedenle yeni bir saata ihtiyacım var, ancak bu defa daha çok fonksiyonlu bir akıllı saatım olsun istedim, bugün bu tür saatlere baktım, ama bir tanıdığımın ayni saatı kullandığını ve çok sık şarj gerektiğini söylediği için önce bir bilene danışmadan almak istemedim.
Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirm.
Teşekkürler.

Bütçe: 4000-5000 TL civarı.
R
6 ay
Format için, Usb uyumlu Windows 7 sp1 ultimate 32 bit iso bulamıyorum.
Aslında masaüstü windows 11 olarak rahatca kullanabildiğim bir bilgisayarım var, ama arada bir kullandığım Hp Pavilion dv3 netebok da var, windos 7 32 bit olmadan çok ağır çalışan, bu cihaza windows 11 de kurulamıyor, microsoft windows 7 yi kaldırmış olsada bu hantal cihazda sadece windows 7 yi, oda 32 bit olarak kullanabiliyorum.
Windows 7 Ultimate 32 bit tam formatlık dvd iso dosyasını, usb rufus ile kurdum, usb formatında olmadığı için eski sistemin silinmesine izin vermiyor ve temiz kurulum yapamadım.
Şimdi bu cihaz için Ventoy programını yeni keşfettim, fakat usb formatında windows7 sp1 32 bit ultimateyi hiçbir yerde bulamadığımdan bu programı kullanamadım.
Bana nasıl yardımcı olursunuz ki çöpe atmaya kıyamadığım, bu hantal netebook ultimate 32 bit temiz kurabileyim, bana windows 7 ultimate şart mı demeyin kafama taktım işte, bunu kurmak istiyorum.
Hiçbir çözümü yok ise elinde eskiden kalma, Windows7 Sp1 ultimate 32 bit usb ye kurmaya uygun iso dosyası olan var ise verebilir mi ?
Teşekkürler.   
R
7 ay
Far cry 3 online yükledim kurulum dosyası yok
Merhaba,
Far Cry 3 satın almıştım, uzun zaman sonra şimdi tekrar yükledim, oyun yüklendi ancak yama yükleyemiyorum çünkü kurulum dosyası yok.
R
8 ay
Bilgisayar sandalyesi tavsiye evermisiniz
Merhaba,
Şu anda kullandığım bilgisayar sandalyem,oturulan yerin alt kısmındaki bağlantı bölümü tümü ile plastik olduğu için çabuk kırıldı, çöpe attım, şimdilik klasik sandalyede idare ediyorum.
Bilgisayar odam küçük olduğu için büyük boy, başlıklı bir şey istemiyorum, küçük, mütevazi, metal ayaklı, ama çok sağlam, rahat ve kullanışlı 2000-2500 TL civarında bir bilgisayar sandalyesi önerirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
R
9 ay
UEFI olmayan Notebookum ile Acronis true ile yedek alamıyorum
20 Haziran 2023 tarihinde bir kaza sonucu kalça kemiği kırığı nedeni ile ameliyat oldum, 80 yaşında olmam itibarı ile kırık iyileşmesi zor olması nedeni ile o günden bu yana kıpırdamadan yatakta yatmaktayım, doktorum izin vermedi, kırık kaynamadığı için daha 1,5 ay daha yatacağım. Sonuç ne olur onu da bilmiyorum, bu nedenle bilgisayar başına geçemediğim için elimde bulunan çok eski Pavilion DV3 notebook ile çok gerekli işlerimi, dışarıya alışverişe çıkamadığım için siparişlerimi, yıllardır devamlı takip ettiğin kredi kart borçlarımı kaydetmeyi bu notebook ile yapmak zorundayım.
Bugün çok ağırlaşan sadece 100 GB'lık hard diski bulunan bu notebooku yedekleyerek, format atıp biraz da olsun kullanılabilir hale getirmek istedim.
Ancak sistem UEFI'ye uygun olmadığı için Acronis çalışmıyor, ben diğer yedeklemeyi de bilmiyorum. Bu şekilde format da atamam zira her şey silinecek.
UEFI olmayan bir Acronis var mıdır? Başka ne yapabilirim yorumlarınızı bana yol gösterecektir.
Teşekkürler.
R
9 ay
Samsung S.10 Plus için isme özel zil sesi nasıl bulurum
Merhaba,
Samsung S.10 Plus için isme özel zil sesleri bulabilirmiyim
Teşekkürler
R
11 ay
Kullandığım modemin Netmaster özelliği var mı ?
Nerhaba
 Bu günüm çok kötü geçti, sabit telefonundan arandım, emniyet bilişim şubesinden olduğunu söyleyen ve adını soyadını da yazdıran biri benim ve eşimin adına isimlerini verdikleri 2 kişinin benim kimliğimi kullanarak feto propagandası yaptıklarının tesbit edildiğini, beni ikna edebeilemek için eşimin ve benim kimsenin bilmesi mümkün olmayan bilgileri aktardı, benim ve eşimin adı soyadı tc akimlik numaralarımızı, hatta internette ne zaman nerelerden alış veriş yaptığımızı, son alışveriş yaptığım siteyi ve tarihine kadar, cep numaralarımızı, benim görev yaptığım yerlere kadar hepsini anlattılar, şüphelendiğimide anlayarak biz dolandırıcı değiliz dediler, adımı E devletten bakın mesleğimin emniyet memuru bir komser olduğunu da göreceksiniz gibi şeyler söylediler.

Ben kendilerine asker emeklisi olduğumu kayıtlı silahım bulunduğunu söyleyince, silahımın resmini istediler, bende bilerek korksunlar zarar veremesinler düşüncesi ile, silahımın seri numarasını değil tersini çevirerek resmini gönderdimiş ve kadisine e devlete bakmama gerek yok, simdi savcılığa adınızı ve telefonunuzu vererek sorgulatacağım dedim,

Dediğimide yaptım, ama savcılığa gidene kadar da aramaya devam ettiler ama açmadım. banka ve kredi kartımı iptal ettirdim, savcılığa gerekli şikayet ve ifademi de verdim, numaralarınıda engelledim.

Şimdi bunlar benim internetten satın aldığım, hatta son satın aldığım ürünü ve internet adresimi bile verdiklerine göre.

Benim modemimden bilgisayarıma girmiş olmalarından şüpheleniyorum, zaten cep telefonundan da spam aramalar geliyor,ancak telefonun beni uyardığı için açmıyordum.

Benim Ana modemim, TPLİNK VC 220-G3U, kablolu router olarak kullandığım diğer modemim de yine TE LİNK VC 220-G2U, bu modemler Netmastermidir ?

Ben modem sifremi daha önce değiştirmiştim, şimdi tekrar değiştireceğim ama bunlar, öyle sanıyorum ki profesyonel hackerler, bu şifreleride hekleyebiliyorlar,

Ben internetimi en üst seviyede nasıl koruyabilirim.

İnanın bu gece ne ben nede Panik hastası eşim uyuyamayacağız, bu sitresle kelime ve cümlelerde hatalar yaptıysam affedin. ama bana acele ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olun.

Çok teşekkürler.
R
geçen yıl
Far Cry 3 Klasik eski versiyon hiçbir yerde bulamıyorum,
Merhaba,
Günlerdir googlede arıyorum, Far Cry 3 Klasik eski versiyon hiçbir yerde bulamadım, bana yardımcı olabilirmisiniz, her yerde "FarCry 3 Duology" var ama ben eski versiyonunu tercih ediyorum, indirebileceğim bir link varmı?, yada elinizde olan, benimle paylaşma imkanınız varsa çok sevinirim, hadi bana bu iyiliği yapın.
Teşekkürler
R
geçen yıl
Macrium Reflect winpe 11 ile klonladım C: ye dönüştüremedim
Merhaba,
Samsung SSD 850 EVO 250GB diskimdeki sistemimi Macrium Reflect winpe 11 ile yeni satın aldığım 870 EVO 500 GB da klonladım ama sanki 2 tane sistem diski oluştu, yeni diskim D: Olarak görünüyor, C'ye dönüştüremiyorum, tuhaf olanı ise 500 GB disk önceki diskimin boyutunda görünüyor, önceki diskimi biçimlendirmek istedim olmadı, sürücü harfini değiştirmek istedim o da olmadı, bilgisayarım böyle kaldı.
Bana yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.