Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
137
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bir Oyuncu Dark Souls Boss'larını Tost Makinesi ile Yendi
Ö
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
Oyun dünyası için çok önemli bir yere sahip olan, yeni bir tür yaratıp oyun dünyasına şekil veren Dark Souls serisi 2009 yılında Demon Souls oyunu ile başlamıştı. Oyunun en önemli noktalarından biri de bildiğiniz gibi zorluğu. En önemlisi de boss'ların zorluğu. Kendine güvenen bir oyuncu da Dark Souls'un boss'larını tost makinesi ile yenmiş.
 
Çoğu oyuncu normal kontrolcü ile bile yenemezken, bu oyuncunun tost makinesi ile yenmesi gerçekten abartı bir durum. Daha öncesinde muz ile Destiny 2 bile oynayan gördük ancak Dark Souls gibi bir oyunu bu şekilde oynamak gerçekten çok zor.
 
Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 




Anlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Nasıl bir işsizlik seviyesidir bu? İzlenme için yapıyor diyeceğim ama tutacak bir konsept de değil. Yapabildim demek için yapılan böyle absür...
Yoruma Git
Yorumun Devamı altunuz - 4 yıl +6
A
4 yıl
Yüzbaşı

Anlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Nasıl bir işsizlik seviyesidir bu? İzlenme için yapıyor diyeceğim ama tutacak bir konsept de değil. Yapabildim demek için yapılan böyle absürt şeylerden millet ne zevk alıyor anlıyamıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunuz -- 21 Aralık 2019; 18:32:27 >

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
4 yıl
Binbaşı

Ben klavye ve mouse ile bitirdim tepe noktam o. Gerisine kolay gelsin



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Y
4 yıl
Yarbay

Ne desem bilemedim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.