Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
854
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bir Fenerbahçe İronisi...
İ
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Fenerbahçe taraftarlarına zor günler yaşatan Fenerbahçe yönetiminin, Aziz Yıldırım dışındaki kısmı bugün basın toplantısı düzenleyerek halktan destek, birlik ve beraberlik istedi. Nihat Özdemir özellikle üzerinde durarak "Soruşturma gizli kalmalı" diyerek, yaşanan olayları bir karalama kampanyası ilan etti. Fakat Fenerbahçe'nin resmi sitesiyse, "Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcısına verdiği ifadesinden bir bölüm" başlığı altında Yıldırım'ın savunması verildi. Madem soruşturmanın gizli kalmasını istiyorsun, niye göz boyamak için bu yazıyı halkla paylaşıyorsun??



L
13 yıl
Yarbay

sadece o mu

aziz yıldırımın avukatı savcıyı hsyk ya şikayet etti, bugünkü basın toplantısında savcıya güveniyoruz dediler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Yarbay

F
13 yıl
Yarbay

Neden şaşırıyorsunuz ki? "Yeni kanunda şike yapan yöneticilerin cezalarının ağırlaştırılmasını istiyoruz " demesine rağmen şike sebebiyle tutuklu yargılanan aynı takımın yöneticisi değil mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
13 yıl
Yarbay

Fenerbahçe'den bahsediyoruz... Ne zaman bir sözleri öbürünü tuttu ki?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yüzbaşı

Taraftarları konuşmanın çok iyi olduğunu söylüyorlar, noktası virgülüne katılıyorlar. Ama ikide bir "Kanıt yok mu kanıt, göstersinler inanalım yea" deyip duruyorlar. Perhiz, lahana, turşu?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.