bios update i gereklidir tabi iyileştirme sağlar update sırasında elektrik kesilirse anakartı çalıştıramazsınız servisde yeniden yükleyebiliyorlar.. nasıl yapılacağı burada var.. http://forum.donanimhaber.com/m_5229837/tm.htm
o zaman hic dokanmayayım buna kardes bir kere dilim yandı sütü icerken simdi yogurdu üfleyerek yiyorum.anakart cok eski neredeyse 2 yılı gecti.o yüzden sordum.pc rahat calısıyor bir sorun yok.oyunlarda sorun var duraklama gibi ama o da 64 mb ekran kartından dolayı oldugunu biliyorum. ben biosa miosa dokunmuyorum .....
arkadaşlar en son bios yazılımı bir öncekinin gelişmiş versiyonudur ancak ihtiyaç duymuyorsanız riske girmenize gerek yok yada bazı tehlikeleri göze almak lazım bikaç dakkamızı bile alacak olsa, malum ülkede her an elektrik kesilebiliyor özellikle yağmurlu ve fırtınalı havalarda kesinlikle bios u yükseltmeye uğraşmamak gerekir diye düşünüyorum
BIOS'u çok zorunlu olmadıkça güncellemeye gerek yok.ama yeni özellikler istiyorsan güncelleyebilirsin.normalde hızaşırtma yapamayacağın bir bıos'u güncellediğin zaman yapabilirsin. bıos'u güncellerken eskisinin yedeğini al.ve disketten dos şeklinde güncelleme yap.bunun için ms dos açılış disketi oluşturmalısın.disket A: ya sağ tıkla biçimlendirden ms dos açılış disketini seç.bıos dosyalarını diskete çek.ondan sonran bios a gir 1st boot device gibi birşey olmalı ordan disket a olduğundan emin ol.güncelleme işi bittiği zaman bilgisayarını bıosu na girerek.load optimized default gibi birşey olacaktı herhalde onu seçmelisin. bıos güncelleme yapdığın zaman orda beni oku diye bir dosya olacak(üreticinin web sitesinde) onu okuyarak bilgisayarının bıosuna ne gibi yeni özelliklerin geleceğine bakabilirsin.
bence update et ya heyecanlı oluyor hem bi şey olursa o bahaneyle değiştirirsin bilgisayarııaslında öyle korkulacak bir tehlikesi yok istiyorsan yapabilirsin.
evet ya.ben ilk yaptığımda çok korkmuştum ama çok heyecanlı oluyor.hele ilk defaysa çok pis çarpıyor kalbin.mutlaka yapmanı tavsiye ederim.hem anakart daha randımanlı çalışır.
evet ya.ben ilk yaptığımda çok korkmuştum ama çok heyecanlı oluyor.hele ilk defaysa çok pis çarpıyor kalbin.mutlaka yapmanı tavsiye ederim.hem anakart daha randımanlı çalışır.
ben de ilk yaptığımda tırsmıştım baya bi de ufak sorunlar yaşadım daha da pis oldu valla kalpten gitçektim
Ama sistemi ne zaman aldın?
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
iyileştirme sağlar
update sırasında elektrik kesilirse anakartı çalıştıramazsınız
servisde yeniden yükleyebiliyorlar..
nasıl yapılacağı burada var..
http://forum.donanimhaber.com/m_5229837/tm.htm
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
ben biosa miosa dokunmuyorum .....
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=82
Kurtarma :
http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=84
http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=15
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
malum ülkede her an elektrik kesilebiliyor özellikle yağmurlu ve fırtınalı havalarda kesinlikle bios u yükseltmeye uğraşmamak gerekir diye düşünüyorum
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
bıos'u güncellerken eskisinin yedeğini al.ve disketten dos şeklinde güncelleme yap.bunun için ms dos açılış disketi oluşturmalısın.disket A: ya sağ tıkla biçimlendirden ms dos açılış disketini seç.bıos dosyalarını diskete çek.ondan sonran bios a gir 1st boot device gibi birşey olmalı ordan disket a olduğundan emin ol.güncelleme işi bittiği zaman bilgisayarını bıosu na girerek.load optimized default gibi birşey olacaktı herhalde onu seçmelisin.
bıos güncelleme yapdığın zaman orda beni oku diye bir dosya olacak(üreticinin web sitesinde) onu okuyarak bilgisayarının bıosuna ne gibi yeni özelliklerin geleceğine bakabilirsin.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle