Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
538
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayarın bassları sesleri bozuldu.
P
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bugün itibariyle karşılaştığım durum anlamadım hiç. 2 kulaklığımı da telefona takınca normal ses verirken bilgisayarda bassları kısılmış ses alıyorum sadece chrome da değil oyunlarda da spotify uygulamasında da nedir bunun sebebi var mıdır yardım edebilecek?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
5 yıl
Teğmen

Ses driverınız güncel mi hocam?
Ayrıca altta fotoğrafını attığım kısımda iletişim ayarında "Hiçbir şey yapma" seçeneği işaretli mi?

< Resime gitmek için tıklayın >



Z
5 yıl
Yarbay

kulaklık marka model nedir?



S
5 yıl
Yüzbaşı

daha çok Ses efekleri altında bass booster var onu açmış gibi yeridne olsam bütün ses efeklerini devre dışı bırakır birde ole denerdim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.