Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
331
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayardan toplu mail göndermek için yardım
M
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,
Üyelere; spama düşmeden, saatlik kota koyarak, toplu mail göndermek istiyorum. Ve bunu site üzerinden değil de, local bir bilgisayardan, sitemin SMTP ayarlarını girerek yapmak istiyorum. 1000 mail göndereceksem, bu mailleri, belirlediğim saatlik kotayı geçmeyecek şekilde, gecikmeli olarak göndermek istiyorum.

Local bilgisayarda outlook ya da benzeri bir program kullanmadan, php kodları ile bunu nasıl yapabilirim? Bilgisayarda bir mail sunucu kurulu olması gerekiyorsa nasıl kurabilirim, nereden indirebilirim? Bu sunucu üzerinden, bir php döngüsü ile toplu mailleri gönderebilir miyim?

Bir mail programı kullanmam gerekirse, spama düşmeyen ve mail listemi üçüncü şahıslara vermeyen, ayrıca saatlik kota ayarı olan bir program var mı?

Teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.