DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
42
Cevap
1024
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bidolu.com tarafından dolandırıldım!
D
19 yıl (2247 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapanınız var mı,aylardır ürünü göndermediler,telefonlar açılmıyor,email gitmiyor.Kredi kartı ile spariş vermiştim.Ne yapabilirim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
19 yıl (148 mesaj)
Teğmen

Geçmiş olsun ne diyelim internette site ile ilgili bir cok şikayet var paranı kurtarmaya çalış.
www.bidolu.com=www.baskuda.com


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
19 yıl (616 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: esser

Geçmiş olsun ne diyelim internette site ile ilgili bir cok şikayet var paranı kurtarmaya çalış.
www.bidolu.com=www.baskuda.com


Bende bu siteden çok alış veriş yapmıştım. TMSF tarafından uzunlara ait olduğu için el konulduğunu duymuştum. Nasıl bir ödeme yaptığını bilemediğimden bişey diyemiyorum, yalnız şunu söyleyeyim eğer kredi kartı ile yaptıysan bankanla görüşüp ürünün eline ulaşmadığını ve bu ödemeyi yapmak istemediğini belirtirsen büyük bir ihtimalle iptal edilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
19 yıl (116 mesaj)
Teğmen

burada sorun muhatap bulamamak.. benimde tavsiyem tüketici haklarını incelemen.. İzleyeceğin yolu Tüketici Vakfından öğrenebilirsin Tel: 0 312 425 30 73 - 0 312 425 23 17

ben genelde ideefixe ya da yenisayfa yı tercih ediyorum, iade dahil hiçbir sıkıntı yaşamadım..

bir de adamlar yüzsüzce bidolu tüketici hakları bunu koymuşlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.