Dikkatini çeken oldu mu bilmiyorum sahibindende 130-140 bin liralara saray yavrusu gibi 120 130 metrekare daireler satıyorlar.Hepsi sıfır ve lüx daireler.Hem de binlerce daire var neden ucuz bu daireler beylikdüzü kötü bir yer mi insan bi bit yeniği arıyor 130-150 bin TL bunlar şaka gibi fiyatlar hele şu zamanda.Tamam Beylikdüzü biraz şehrin dısında ve merkeze uzak olabilir ama ucuz olmasının sebebinin sadece bu oldugunu sanmıyorum.Ve neden hepsi emlakçı binlerce emlakcı ilani var toplasan 20 tane sahibinden satan göremedim.Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi neden ucuz oldugu konusunda.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ailemin evi bahçeşehirde, aynı ev merkezi bir yerde olsa fiyatı çok rahat 3 e katlanır, gözde yerlerden birinde olsa belki 5 e. Uzaklık çok fark ediyor, sabah 6 dan sonra çıktığında 2 saat trafiğe takılıyorsun daha ne olsun?
Ailemin evi bahçeşehirde, aynı ev merkezi bir yerde olsa fiyatı çok rahat 3 e katlanır, gözde yerlerden birinde olsa belki 5 e. Uzaklık çok fark ediyor, sabah 6 dan sonra çıktığında 2 saat trafiğe takılıyorsun daha ne olsun?
Kendi evim de İstanbul'da olmasına rağmen ayda bir bile gitmiyorum ailemin yanına neredeyse, düşün çileyi.
Bu şehirde merkeze uzaklık ve bölge insanlarının tarzı fiyatı inanılmaz etkiliyor, evin sağlamlığı, metre kare falan ikinci planda kalıyor.
Çok merkezi bir yerde bir ofis fiyatı öğrendim geçen sene, deposu var, 2 katlı, 300 metre kare civarı, aylığına 100.000 lira istiyorlardı, inanılmaz ama gerçek.
Bugün görüştüm, sahibinden.com ilana bakıp üç farklı gayrimenkul düzenbazları ofislerine gidip görüştüm. BEYLİKDÜZÜ ucuz konut daire 100bintl - 250binTL ilanların hepsi sahte.
*10-20 kadar emlakçı gayrimenkul firmaları anlaşmış, ortaklaşa dolandırıcılık bu. *İlandaki FOTOLAR SAHTE *ilandaki konumlar sahte *Tapu vermiyoruz, sadece noter satışı var diyorlar. Yok belediye ile problem var, yok inşaatı yapan firma borcunu ödememiş falan sıkıyorlar. *Daireye gezdirmeye götürmüyorlar. Bakmak istiyorum diyorum, sıkıştırınca daha bina yapılmadı diyorlar. Ortada bina yok ama ilanı var. *Aynı yeri belki bir sürü kişiye evrak üzerinde satıp para alıyorlar.
*ÇOK DİKKAT EDİN. *Tapulu daire yok mu deyince, Sonra birden 1+1 500bintlden, 750bintlden bahsediyorlar.
*CİMERE karşılaştığınız düzenbazları detaylı olarak yazın. internet ilanlarında ADA - PARSEL zorunlu yazması gerek ve kat irtifakı tapusu, ya da kat mülkiyeti tapusu ilana yüklü olması gerek. Bu özellikler olmayınca sahibinden.com ilana izin vermemesi gerekiyor. internet mülk satış siteleri resmen dolandırıcılara yardımcı oluyor, zemin hazırlıyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.