Sera konutlarında tapusunu 5 ay sonra vermek suretiyle noterden peşin para ile ancak uygun fiyata daire satışları yapılmaktadır, sizce buradan daire almak mantıklı mı ? İleride sorun yaşanırsa noter satışı bir anlam ifade eder mi ? Ayrıca belediyeden sorunca dairelerin tapuları var ancak tapular arsa sahibi adına, elektrik doğalgaz vs için tapunun fotokopisini veriyorlar ama devir işlemleri için mütahit ile problem mi ne yaşadıkları için 5-6 ay arasında bir süre veriyorlar.
Edit: Dairenin kat irtifakı da varmış.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Edit: Dairenin kat irtifakı da varmış.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 1 Mayıs 2016; 12:26:01 >