İİ geceler öncelikle Beyler biliyorum bu formda benm gibi çok war. utangaç , çekingen ve zavallı gibi görünen ama aslında hiç öyle olmayan insanlardan bahsediyorum. bu sene üni1. lojistik bölümüne geçdim. beyler benm derdim sadece kızlarla konuşamama . çok heycanlanıyom ulan çok kuruntu yapıyom elim ayağm titriyo benim sorunum galiba özgüven eksikliği. mrb ben yunus desem tavlıcağım çok kız bence. Ama diyemiyorum işde çok şey kaybettim hala kaybetmeye dewam ediyorum ulan yokmu şunun bir bileni.yaşadıklarımı yaşamış ve kurtulmuş biri Ya mesala kız bana bakıyor bakıyor bakıyor utancımdan kafamı kaldırıp gözüne bakamıyorum kardeşlerim . Ne yapmalıyım? Tanımadığım Bir kızın Yanına gidip Mrb ben Yunus demeyi çok isdiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yapılacak şey basit. Öncelikle kaçamak olarak bakacaksın. Yani gözüne değil kız bişeyle meşgulken bakacaksın yüzüne. Eğer farkedip sana bakacak olursa asla paniklemeyeceksin yanındakilerle konuşmaya başlayacaksın. Arada bakıcaksın eğer oda sana hala bakıyorsa dediğim gibi panik yok. Hem böyle kızlara karşı utangaçlığın geçer. Mesela ben de her kızla çok iyi çok güzel konuşurken tek bi kızla konuşurken kem küm ıh mıh edip kalıyorum kekeke cıcıcı diye. Bilirim yani. Kendine bi kız arkadaş bul. Ama sadece arkadaş. Kankan gibi konuş onunla. Ona alışırsın ve böylelikle diğer kızlara karşı da utanmaman gereken bir durumda utanmazsın
ya reddedilme korkusu ve azarlanma korkusu war . mrb ben yunus senin adın ney die sordğmda ' git burdan sanane' yada ' her kızaa böle yawşıyonmu' vb gibi çok olmsuz şeyler sölicekler die korkuyorum vakti zamanında 4 sevgiilm oldu ama onlar teklif etmişdi . arkadaş ortamnda tanşmşdık . hiç bir kızla ilk ben mrb demedim çok kötü oluyom kardeşlerm . hoşlandığm kızlar hep kaçıyo elimden bu huyum yüzünden.
Gına geldi şu asosyallerin yardım çığlıklarından,ve yapılan içi boş hiçbirşeye yaramayan yorumlardan,yapabileceğiniz birşey yok kardeşim ne yaparsanız yapın düzelmezsiniz,yapınız böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 30 Eylül 2014; 4:33:36 >
Gına geldi şu asosyallerin yardım çığlıklarından,ve yapılan içi boş hiçbirşeye yaramayan yorumlardan,yapabileceğiniz birşey yok kardeşim ne yaparsanız yapın düzelmezsiniz,yapınız böyle.
Yapilacal seyi soyleyeyim.hemen butun etrafinizdaki intermet agini yok edip teknolojik ne kadar cihaz varsa imha edeceksiniz. Akabinde dunyaya bakis aciniz zaten degisecek.. bu teknoloji mahvetti genclerimizi.yazik..
bu sene üni1. lojistik bölümüne geçdim. beyler benm derdim sadece kızlarla konuşamama . çok heycanlanıyom ulan çok kuruntu yapıyom elim ayağm titriyo
benim sorunum galiba özgüven eksikliği. mrb ben yunus desem tavlıcağım çok kız bence.
Ama diyemiyorum işde çok şey kaybettim hala kaybetmeye dewam ediyorum ulan yokmu şunun bir bileni.yaşadıklarımı yaşamış ve kurtulmuş biri
Ya mesala kız bana bakıyor bakıyor bakıyor utancımdan kafamı kaldırıp gözüne bakamıyorum kardeşlerim . Ne yapmalıyım?
Tanımadığım Bir kızın Yanına gidip Mrb ben Yunus demeyi çok isdiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.