Merhaba arkadaşlar ben beykoz kavacıkta oturuyorum ve alemdağ/reşadiye caddesine en kısa otobüsle nasıl gidebilirim? staj için gidiyorum. Şu an bildiğim en kısa yol beykozdan üsküdara geçip üsküdardan 11A otobüsüne binmek veya tekrar üsküdar horhor durağının karşısındaki minibüslere binmek ancak bunlar 1 saatden fazla sürebiliyor daha kısa otobüsle gidilebilecek yerler biliyorsanız yorumlarınızı bekliyorum. bu arada ümraniye alemdağ caddesi değil karıştırmayalım.
Şimdiden teşekkürler. Konu için uygun bölüm bulamadım buraya açtım
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Şimdiden teşekkürler. Konu için uygun bölüm bulamadım buraya açtım
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.