Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
612
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Beyaz piksel sorunu
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhaba yardımcı olursanız sevinirim.Sorun biraz garip özellikle ekran kartını zorlayan oyun açtığımda (the witche 3 ve fallout 4 gibi ) bazen 5-10 dk'da bir bazen de yarım saatte bir çıkıyor 1 saniye falan durup yok oluyor.Bir tane resmini yakaladım (o da o sırada oyunu kaydetmiştim)

< Resime gitmek için tıklayın >

Not:Ölü piksel testi yapılmıştır herhangi bir sorun çıkmadı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr light -- 26 Temmuz 2016; 16:48:33 >

J
8 yıl
Yarbay

ya yazilimsal bir sorun vardir ya da kartta ariza vardir.bozuk diye gondersen adamlar 3dmark yapip bisi yok diye geri gonderebilir ama resim alirsan zorlayan oyunlarda oluyor filan dersen o zaman dogru duzgun bakabilirler.garantisi var di mi ugrasma yazilimsal sorun arayacam diye gonder baksinlar ramlerinde sorun olabilir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
8 yıl
Yarbay

GPU veya Bellekler arızalı olabilir msi gtx 960 kartımda benzer bir sorun yaşamıştım beyaz, mavi, siyah pikseller çıkıp duruyordu. farklı bir driver kurup deneyin sorun devam ediyorsa servis yolu gözükmüş demektir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
8 yıl
Yarbay

Belleklerde sorun var. 95 derece olmadığından katî müdahalede bulunulmamış ama yine de çalışma kararlılığını bozmuş. Fan hızını arttırabilirsiniz belleklerin daha serin çalışması için. Bununla beraber hız aşırtma kararlılığı gibi yaklaşıp, bellek saat hızını ve voltajını düşürerek, tutarlı bir ayara varmayı deneyebilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 26 Temmuz 2016; 19:32:01 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Daha önce farklı driver denedim malesef düzelmedi.




Bu mesajda bahsedilenler: @Aerosol 34
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Karta ek overlock yapmadım geldiğinde bulunan haliyle var ; dediğiniz fan arttırma yolunu deneyeceğim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Mete Can Karahasan
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Garanti olması için özellikle sıfır ve vatandan aldım şansız olduğumu bildiğim için tedbirli yaklaşıyorum . Dediğiniz gibi resmi gösterip garantiye yollayacağım (sorun daha çok ekran kartında gibi duruyor ) ondan önce mete'nin fan çözümünü deneyim umarım fan arttırınca düzelir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Wilson Fisk
J
8 yıl
Yarbay

fani arttirinca duzelse ne olacak ki o sekilde kullanmayacaksin al bir iki resim daha yolla gitsin.teknik servistekiler cok gormustur rami bozulmus kart o yuzden sorun cikmaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Fanı özelleşitirp %90'a getirince düzeldi ama ses gelmeye başladı dediğiniz gibi bir iki resim yakalayıp yollayam.




Bu mesajda bahsedilenler: @Wilson Fisk
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.