Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
7
Cevap
508
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Beyaz Eşya Seti Aldığım Beko Bayisi Kaçtı Ne Yapmalıyım?
M
4 ay (257 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

İnternette araştırma yaparken forumda 10 yıl önce kadar benzer bir konu olduğunu gördüm. Şuan aynı durumla karşı karşıya kaldım ve mağduriyetim büyük.
İzmir/Karşıyaka Beko Mağazasından Ocak ayında beyaz eşya seti aldım ve tarafıma fatura kesildi. Alışverişten 1 gün sonra kadarda "BEKO"dan tarafıma mesaj geldi, satın almış olduğunuz buz dolabını, çamaşır makinesi, bulaşık ve kurutma makinesi değerlendirin diye. Şimdi bekoyu arıyorum incelemelerimiz devam ediyor diyor ve başka bir cevap vermiyorlar ama resmi bir açıklamada yapılmadı.

Geçtiğimiz cuma gününe kadarda Beko.com.tr'de bayinin ismi gözükürken bugün itibarı ile siteden kaldırıldı. Sizce nasıl bir yol izlemeyelim ne yapmalıyım ne diyorsunuz?


https://www.iha.com.tr/izmir-haberleri/beyaz-esya-alisverisi-yapan-onlarca-vatandas-magdur-magaza-kapali-urunler-ortada-yok-271109019

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
4 ay (7804 mesaj)
Yarbay

Mahkemeye verilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 21 Temmuz 2025; 22:44:39 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 ay (257 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Hocam zaten toplu olarak suç duyurusunda bulunduk. Bayi sahibi yakalanmış ifadesini vermiş bırakılmış. Bundan öte ne yapmalıyım aklım durdu kaldı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Miyamoto Musashi
A
4 ay (3773 mesaj)
Yarbay

gelen mesaj sizi kurtarabilir sanırım.




Bu mesajda bahsedilenler: @muslumgurses
B
4 ay (3532 mesaj)
Binbaşı

Ödeme kart ile yapıldı ise bankadan itiraz açın ayrıca
Nakit yapıldı ise mahkeme ve thh başvuruları yapın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 ay (257 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar Beko sağolsun mağduriyetimi giderdi, normal şartlarda hukuki sorumluluğu olmamasına rağmen tüm aldığım eşyaları gönderdi.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
geçen ay (1 mesaj)
Er

Merhaba bizde Beko dan çeyiz paketi aldık Karşıyaka dan bizde mağduruz nasıl bir yol izlediniz eşyalarınızı gönderdiler yardımcı olurmusunuz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @muslumgurses
M
3 hafta (7554 mesaj)
Yarbay

Şaşırdım
Bu ülkede genelde süründürürler halbuki



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @muslumgurses
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.