Arkadaslar malum takimimizda suan 100 bin euronun bile onemi var.Bu yuzden takimdan giden oyuncularin maaslarini ve bize kazandirdiklari bonservisleri ekleyecegim butceye.Transfer ettigimiz bonservis ve maaslari cikaracagim.Bu sayede kullanabilecegimiz para ortaya cikacak.Bakalim yonetim ne kadar parayi borc ve stada saklayacak.Mesajlari editleme olmadigi icin olan olaylar sonrasinda yorum olarak atacagim degisiklikleri.Konu bir nevi resmi bir konu olacak.Bu yuzden yorum yapmazsaniz sevinirim.Tamamen bilgilendirme amaclidir.
Dusko Tosic -900 bin euro Ugur Boral +700 bin euro Tomas Sivok +1 milyon 400 bin euro Ibrahim Toraman +490 bin euro Bilanco +1 milyon 690 bin euro
Not:Hesaplama sadece maaslar uzerinden yapilacaktir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bizzat ANÇ yalanlamıştı bu haberi.Böyle bir şey söz konusu değil.Sadece satıştan karın yani 13-6=7 milyonun %5'ini Demba Ba alır maddesi varmış.Onun içinde görüşeceğiz dedi ANÇ
Dusko Tosic
-900 bin euro
Ugur Boral
+700 bin euro
Tomas Sivok
+1 milyon 400 bin euro
Ibrahim Toraman
+490 bin euro
Bilanco
+1 milyon 690 bin euro
Not:Hesaplama sadece maaslar uzerinden yapilacaktir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >