Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
131647
Cevap
3021908
Tıklama
59
Öne Çıkarma
Cevap: [Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3181. sayfa)
P
8 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar bilmem farkındamısınız, bu sene takım geçen seneye göre çok değişti. Sosa-Oğuzhan-Gomez yok, yerlerine Talsica-Aboubakar-Tolgay var.

Şimdi Tolgay son zamanlarda en iyi oynayan oyuncularımızın başında geliyor. Aboubakar-Talisca tam takıma alışmadıkları halde gol ve asist yapabiliyorlar.

Ayrıca Adriano-Caner-G.Gönül-G.İnler gibi tecrübeli oyuncular takıma kazandırıldı. Ayrıca Q7 takımı baya sırtlıyor. Son üç maçta 3-4 asist yaptı. Böyle oynarsa bu sene zirve yapabilir.

Bir takımın hücum gücünü oluşturan iç oyuncusu yok ama buna rağmen bu iyi oynuyorsa (ikinci yarıdaki oyun gayet iyidi) bu takımda hala gelişme var demektir.

Sadece şu konuda eleştiri yapabilirim, Şenol hoca Cl'yi düşünerek çok oynama yapıyor. İşler kötü gidince müdahale edip ikinci yarı düzeltiyor. Buna rağmen bugünkü maçta Fabri'nin hatalı çıkışı ve Cenk'in kaleyi bulamaması sonucu 1 puana razı olduk. Özellikle kaleci ile karşı karşıya pozisyonda Cenk görerek pas atmadı. Aslında iyi düşündü ama düşündüğünü yapamadı.

Takım şu şekilde olmalı, Fabri, Gönül/Beck-Marcello-Tosic-Adriano, Atiba-Tolgay-Q7-Oğuzhan-Talisca-Aboubakar olmalı. Aslında Talisca-Abobubakar çift forvet gibi oynamalı ama bu sefer orta alan sıkıntı yaşar. Q7'nin defansa katkısı sınırlı olduğunu düşünürsek diğer kanatta işin defans kısmını becerebilen biri olmalı. Kerim'in hiç olmamasına şaşırıyorum. Şu rotasyonda şans bulmalı.



O
8 yıl
Yüzbaşı

Eyvallah ,teşekkür ederim. Sizden de Allah razı olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Senceroo , @mAtes52
J
8 yıl
Yüzbaşı

Kartal_kastamonu göreve nusretci cenk tosunu bitirme operasyonunu başlat artık



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal_Kastamonu
Z
8 yıl
Teğmen

Geçen sene yenildiğin Konya deplasmanında 1 puan almışsın.

Geçen sene 2 puan aldığın Akhisar ve Gençler deplasmanlarından 4 puan almışsın.

Napoliye Napolide 3 vurmuşsun.

Beşiktaş bu gece Gençlerbirliği ile berabere kalarak çok kritik bir virajı döndü.

Napoliyi yenersek Kiev deplasmanında rotasyon yapabileceğiz.

Böylece Bursa - Kiev - Fenerbahçe rallisinde rotasyon hakkı doğacak.

Şampiyonlar Ligi maçında rotasyon yapabilecek kadar büyük bir takım artık Beşiktaş.

Uyanın ulan!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
8 yıl
Çavuş

asporda transfer falan diolar bu muhabbet nedir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: zwartvis


quote:

Orijinalden alıntı: Iphigeneia


quote:

Orijinalden alıntı: zwartvis

13 dk falan delinin biri taş atmış çıkarabilirsen çıkar.

19. dakikada "yattı" dediğin pozisyonu gösterir misin ben hatırlamıyorum. Ciddiyim. Ayrıca golleri nasıl yediğimiz malum. Vodafone Arena gibi bir statta stoperin Chedjou olunca 2 farklı önde olsan bile koruyamıyorsun işte. Herkes handikap yaparız tarihi fark yaparız modundaydı maçtan önce.

O maçta 2 gol yememiz yine bu maçta olduğu gibi Şenol Hoca'nın skandal tercihlerinden dolayıydı. Madara ettik falan yanlış cümleler. Zira alakanız yoktu öyle bir oyunla.

Özellikle ilk yarıda gayet öyleydi, ki 45 dakikalık oyun 2 farklı skor almaya yetti zaten. Siz Şenol hocanın hatası diyorsunuz ben Chedjou'nun hatası diyorum, sonuçta Chedjou asist yaptı size resmen. İlk golü atınca da taraftarla havaya girip baskıyı sürdürdünüz. Ben de bu üslupla yazmayı sevmem açıkçası ama durduk yere Galatasaray'a benzer üslupla laf atılınca söz hakkı doğuyor.

@VioLee, valla çok sıkıcısınız, yeni şeyler bulun artık.

Zaten siz gs'lılar nedense maçları 1 devre oyundan ibaret sanıyorsunuz. Geçen yıldan beri ikinci yarılarda kayıpsınız. Neyse orda hesabı görürüz biz canını sıkma sen. Takıl kendi çöplüğünde şimdilik. Hayır maç yapan Beşiktaş tasası size niye düşüyor anlamam. Bizim derdimiz başkasını gerdi nedense.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Çavuş

lens ve selçuk inan beşiktaşla iletişime geçmiş.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @WhoAml
A
8 yıl
Çavuş

ekşideki cenk tosun yorumları bakın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian1 -- 29 Ekim 2016; 0:01:12 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Yarbay

Cenk bir kez daha ilk 11 çıkarsa yazıklar olsun ! Geçen seneki gibi son 10 dk girecek adam olmalıdır !!!! bunu her defasında kanıtlamaktan adam yoruldu şenol bunu koymaktan yorulmadı...



I
8 yıl
Yüzbaşı

Olcay'ın bu sezonki ilk maçlarından beri söylüyorum. Bence Olcay Oğuzhan dönmeden oynamamalı. Geçen sezon Olcay'ı Oğuzhan oynatıyordu. İyi anlaşıyorlardı oyun içinde. Oğuzhan takıma döndüğünde Olcay geçen seneki oyununa dönecektir bence.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
8 yıl
Binbaşı

Kaçırdığımız golleri gördükçe sinirlerim harap oluyor valla bu futbolcular Türkiye'nin en köklü kulüplerinden birinde oynuyor o gol altı pas bölgesinde nasıl atılamıyor gerçekten anlam vermekte güçlük çekiyorum aklım almıyor bunların nasıl forvet olduğunu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Çavuş

etoo gelse miydi acaba.



J
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Iphigeneia

Olcay'ın bu sezonki ilk maçlarından beri söylüyorum. Bence Olcay Oğuzhan dönmeden oynamamalı. Geçen sezon Olcay'ı Oğuzhan oynatıyordu. İyi anlaşıyorlardı oyun içinde. Oğuzhan takıma döndüğünde Olcay geçen seneki oyununa dönecektir bence.

Olcay geçen sene de vasattı. İlk 3 senesi iyiydi bence. Daha bir hırsla azimle oynuyordu. Pozisyon bilgisi zaten çok yüksekti. Ama git gide yeteneği azaldı. Son vuruşları felan çok kötüleşti. Bilic zamanında 2 ön libero oynarken bile en az 15-20 golden aşağı katkı vermiyordu. Geçen seneden başlayan isteksizlik artık hat safhada neredeyse. Gol vuruşlarını bile yapamaz hale geldi. Eski motivasyonunu geri kazanırsa yine aynı katkıyı verecektir. Eskiden takımı sırtlayan isimlerdendi şimdi geri plana düştü. Bu durum özgüvenini düşürmüş olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ED3

Kimse vazgeçilmez değil,
Necip sakatlanıyor , Rhodolfo giriyor.Kaç maç Marcelo-Tosic ikilisi oynuyor bu ikiliyi bozuyorsun.Tosic solbek te sıradanlaşıyor hatta orasını baltalıyor.
Necip çıkar Beck girer, Necip'ten kalan boşluğa Adriano geçer Beck daha öncede oynadığı solbeke geçer.Böylece hem göbeğe pas yapan bir Adriano geçer hem Marcelo-Tosic ikilisi bozulmamış olur.

Gençlerbirliği 6 kişi çakılı defans yapıyor.Olcay çalım atan dar alanda adam geçen bir kanat değil.Kamp dönemi kasıp kavuran Aras ile başlamak yerine dar alanda eli ayağına karışan kaçak dövüşecek Olcay ile başlıyorsun?

Rotasyon yapacağım diyosun işi şova dönüştürmeye başladın
Son 2 maç özgüveni yerine gelen 3 gol atan adamı yedek soyunduruyorsun.Derbiden bu yana gol atamayan , ruh gibi dolanan , pres yapmayan bir forvette inat ediyorsun

SAHTE TOSUN PAŞA
Cenk bey pas alamıyorsun diye hayıflanıyorsun
Kaleci ile karşı karşıya kalmışsın pas atıyorsun?
Şut atmazsın ama frikik kullanmak için bi tarafını yırtıyorsun?
Burası Beşiktaş , Antep değil sana gelen o şansları değerlendirmek zorundasın kardeşim.

Gerçekçi olun , kimseye körü körüne bağlanmayın , sorgulayın ve gerekirse eleştirin KİMSE VAZ GEÇİLMEZ değildir.


Erdem Ulus mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
8 yıl
Yüzbaşı

Kadro seçiminden dolayı belliydi zaten puan kaybedeceğimiz. Hiç mantığım almıyor yedeği olmayan orta sahasız böyle bir deplasmana gitmeyi. Neciple başlamak zaten mantıksız iken sen Necip Tolgay için yedek bile götürmüyorsun ne için peki. Napoli maçına İnler - Atiba - Oğuzhan üçlüsü ile mi başlayacaksın sanki. Al götür Ankara da yanında otursun İnler veya Oğuzhan. Futbolcuların beceriksizliğinden çok hocaya kızgınım.



B
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Iphigeneia

Herkes yine Fabri'nin sözleşmesinin yırtılıp yakılması lazım moduna girmiş Tek hatada oyuncu bitirmeye bayılıyoruz. Rhodolfo ile ilk resmi maçları. Bir anlaşmazlık oldu yapacak bir şey yok. Olur böyle hatalar. Napoli'de dünyaları kurtaran kaleciye gidip de tek hatada çemkirmek olmaz. O da anlamıştır hatasını. Akıllı adam sonuçta.

tek hatamı napoli maçıda böyle çıktı nerede ökuz kaleci var bize veriyorlar kendi yaptırdığı penaltıyı tuttu diye kahraman mı oldu fabri napoli maçı? Normal bir kaleci iken iyiydi ama manyak huyları çıktı şimdi bizim ihtiyacımız olan normal bir kaleci. Ağlıyasım geldi fabrinin hatasından sonra nedir bu kalecilerden çektiğimiz ya hala içimde bir burukluk yapma etme bir hata deme kiev maçındaki hatasına 1 hata deriz her kaleci yapabilir deriz ama bu nedir ya yaşamak zorundamıyım bu duyguları ben ulan normal gol yiyelim Allah için



M
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: kuarejzmaaa


quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Salvatore

Ben hiç güvenmiyorum açıkçası. Kalecimiz böyle acemice hatalar yapıyorken, forvetlerimiz gol atmayı bilmiyorken, Şenol hocam rotasyon diye takımın en önemli oyuncularını kesiyorken.

Napoli ve Trabzon maçlarında olası bir puan kaybı devamında da puan kayıplarını tetikleyecektir.

Bu maçta bireysel hatalardan kaçan 3 puan belkide şampiyonluğu elimizden aldı. Konuşmak için erken fakat vaziyet bu.

Dünyanın en iyi kalecisi bile bu tarz hatalar yapabiliyor örnekte olduğu gibihttp://youtu.be/qvKU1BRkJmw?t=43s

Fabrisporlu falan değilim ama o pozisyonda tek hatalı Fabri değil onun şanssızlığı sürekli Marcelo-Tosic ikilisi oynadığı için onlara alışmış olmasıdır.Rhodolfoya da suçu atmıyorum o pozisyonda hatta bana göre çok iyi bir maç çıkardı ama Fabri'yle anlaşamadılar o pozisyonda.Aklımda net kalan Rhodolfo'nun sağ kanatta bir pozisyonda rakiplerini birer birer çok güzel şekilde ekarte edip yine asıl mevkisi Marcelo'ya onun da tek pasla Cenk'e pası sonrası kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyon var.Defanstan 2 stoperinle %100 luk gol pozisyonuna giriyorsun bunu hangi takım yapabilir şu ligde?

Forvet konusunda Aboubakar'ın eline bakıyoruz o konuda haklısın Cenk'in inanılmaz form düşüklüğü var ve şu hali ile hiç çekilmiyor.Bu maç gol atmak için iyi niyetiyle sonuna kadar çabaladı ama Cenk sonradan oyuna girmeli.Defanstan top çıkartıyor takım bi bakıyorum Cenk ofsaytta kalmış.Napoli'ye yeniliriz büyük ihtimal beraberliğe bile razıyım da Trabzon maçından 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum hele Napoli'ye yenilmezsek takım takır takır 3 puanları toplamaya devam eder.

Doğru diyorsunuz hak veriyorum size. En iyi kaleciler bile böyle komik hatalar yapabiliyor. Fakat ben rakip takıma bu şekilde gol hediye etmeyi kabullenemiyorum. Hiç açılmasa Rhodolfo boyu ile zaten alırdı o topu, açıldı hem Rhodolfo'yu bozdu hem de topa vuramadı. 3 puan kaçtığı için bunu kabul edemiyorum. Fabri'nin yaptığını Tolga yapsaydı şuanda cenaze namazını kılıyor olurduk.

Aboubakar Ocak'ta Afrika'ya gidince ne yapacağız? Cenk ile gitmez bu iş. Acilen bir forvet bulmamız gerekiyor. Ömer'i forvete monte etmeliyiz yavaş yavaş. Zaten Ömer'in bitiriciliği Cenk'ten daha iyi. Ya da devre arasında da Eto'o yu getirmeliyiz takıma.

Şunu net söyliyim sırf bu maçta 3 puan alamadığımız için Trabzonspor maçından 3 puan ile ayrılamazsak şampiyonluk çok çok zora girer. Bu, gün gibi ortada.



I
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ucabor


quote:

Orijinalden alıntı: Iphigeneia

Olcay'ın bu sezonki ilk maçlarından beri söylüyorum. Bence Olcay Oğuzhan dönmeden oynamamalı. Geçen sezon Olcay'ı Oğuzhan oynatıyordu. İyi anlaşıyorlardı oyun içinde. Oğuzhan takıma döndüğünde Olcay geçen seneki oyununa dönecektir bence.

Olcay geçen sene de vasattı. İlk 3 senesi iyiydi bence. Daha bir hırsla azimle oynuyordu. Pozisyon bilgisi zaten çok yüksekti. Ama git gide yeteneği azaldı. Son vuruşları felan çok kötüleşti. Bilic zamanında 2 ön libero oynarken bile en az 15-20 golden aşağı katkı vermiyordu. Geçen seneden başlayan isteksizlik artık hat safhada neredeyse. Gol vuruşlarını bile yapamaz hale geldi. Eski motivasyonunu geri kazanırsa yine aynı katkıyı verecektir. Eskiden takımı sırtlayan isimlerdendi şimdi geri plana düştü. Bu durum özgüvenini düşürmüş olabilir.

Öyle tabii geçen sene de ahım şahım değildi ama yüzüne bakılabiliyordu en azından oyunuyla. Bu sene için şu ana kadar maalesef seçenek bile değil.

@Bloody Hell

O penaltı 10 maçta olsa belki de 10'unda verilmezdi gidip de adamı suçlu bulmayın. O maçtaki tek hatası yine ceza sahası dışında yakalanmasıydı. Yoksa tonlarca yan top tonlarca karşı karşıya tuttu adam. Tolga falan olsaydı 5'lik olurduk o maç. Hatasını yerin eyvallah da adamı biçmek için bahane aramayın. Napoli maçındaki hatası gole sebebiyet vermediği için belki takmadı kafasına çok ama bu haftaki gol olunca sorgulayacaktır kendini. Şenol Hoca da ayar çeker zaten.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Bloody Hell
L
8 yıl
Yarbay

Şahsen Talisca nın Cenk ten daha golcü olduğunu düşünüyorum



B
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Iphigeneia


quote:

Orijinalden alıntı: ucabor


quote:

Orijinalden alıntı: Iphigeneia

Olcay'ın bu sezonki ilk maçlarından beri söylüyorum. Bence Olcay Oğuzhan dönmeden oynamamalı. Geçen sezon Olcay'ı Oğuzhan oynatıyordu. İyi anlaşıyorlardı oyun içinde. Oğuzhan takıma döndüğünde Olcay geçen seneki oyununa dönecektir bence.

Olcay geçen sene de vasattı. İlk 3 senesi iyiydi bence. Daha bir hırsla azimle oynuyordu. Pozisyon bilgisi zaten çok yüksekti. Ama git gide yeteneği azaldı. Son vuruşları felan çok kötüleşti. Bilic zamanında 2 ön libero oynarken bile en az 15-20 golden aşağı katkı vermiyordu. Geçen seneden başlayan isteksizlik artık hat safhada neredeyse. Gol vuruşlarını bile yapamaz hale geldi. Eski motivasyonunu geri kazanırsa yine aynı katkıyı verecektir. Eskiden takımı sırtlayan isimlerdendi şimdi geri plana düştü. Bu durum özgüvenini düşürmüş olabilir.

Öyle tabii geçen sene de ahım şahım değildi ama yüzüne bakılabiliyordu en azından oyunuyla. Bu sene için şu ana kadar maalesef seçenek bile değil.

@Bloody Hell

O penaltı 10 maçta olsa belki de 10'unda verilmezdi gidip de adamı suçlu bulmayın. O maçtaki tek hatası yine ceza sahası dışında yakalanmasıydı. Yoksa tonlarca yan top tonlarca karşı karşıya tuttu adam. Tolga falan olsaydı 5'lik olurduk o maç. Hatasını yerin eyvallah da adamı biçmek için bahane aramayın. Napoli maçındaki hatası gole sebebiyet vermediği için belki takmadı kafasına çok ama bu haftaki gol olunca sorgulayacaktır kendini. Şenol Hoca da ayar çeker zaten.

ya hacı bırak hala elim ayağım titriyor fabri kaleden çıkınca bir fenalık geliyor tolgaya geri pas atılınca böyle oluyordum bitirdi bu kaleciler beni bitirdi


Bu mesaja 1 cevap geldi.