Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
720
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Belirsiz Ping Problemi
X
16 yıl (44 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaslar yeni acer 6930G Laptop aldım. Ama C.S 1.6 oynarken 15 sn de bir ping 400 oluyo. 2-3 sn sora düzelio. Çöüzm bulamadım bir türlü. Format attım 2 kere yine düzelmedi. Tüm güncel driverları kurdum banamısın demiyo kafayı yiyecem. Baglantıda sorun yok. Başka laptopla girdigimde aynı ping problemi olmuor. Acaba nedenini bilen warmı ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
16 yıl (9126 mesaj)
Yarbay

Başka oyunlarda da yapıyor mu aynı sorunu?Belki arka planda windows update filan indiriyor olabilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
16 yıl (44 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Başka oyunlarda da yapıyor mu aynı sorunu?Belki arka planda windows update filan indiriyor olabilir

Hyr hiç bi download yok 15 sn de bir hep ping fırlıor 2 sn 300 civarında kalıyor sonra düsüyor. Bir türlü bulamıyorum sorunu baglantıdan degil ondan eminim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.