800-900 bütçem var. Telefon önerisi istiyorum. Aradığım özellikler;
-Batarya günü rahat çıkarsın. -Günlük kullanım genel olarak sosyal ağlar. (Mobil ağ açık olacak şekilde) -Menü geçişlerinde kasmasın ve arayüzüde önemli. (ilerde şişme yapmasın.) -ÖnKamera ışıklı-orta ışıklı alanda iyi olsun. -Oyun belki casual oyunlar olabilir. Oyun performansı önemli değil.
Aradığım özelliklerde şuanda alabileceğim veya bekleyip fiyatı düşünce alınabilecek telefon önerebilirseniz sevinirim. İyi forumlar
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sizce fiyatı yakın zamanda düşebilecek daha tercih edilebilir telefonlar hangileri, beklersem 100-200 arası bi artışta olabilir bütçede. Bunu göz önünde bulundurarak tavsiyede bulunursan çok iyi olacak.
-Batarya günü rahat çıkarsın.
-Günlük kullanım genel olarak sosyal ağlar. (Mobil ağ açık olacak şekilde)
-Menü geçişlerinde kasmasın ve arayüzüde önemli. (ilerde şişme yapmasın.)
-ÖnKamera ışıklı-orta ışıklı alanda iyi olsun.
-Oyun belki casual oyunlar olabilir. Oyun performansı önemli değil.
Aradığım özelliklerde şuanda alabileceğim veya bekleyip fiyatı düşünce alınabilecek telefon önerebilirseniz sevinirim. İyi forumlar
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.