Erteleme İptal Sebebi Ertelemenizi neden iptal etmek istiyorsunuz? ->Askerlik görevimi yerine getirmek istiyorum. ->Hem öğrenimime devam edip hem de askerlik görevimi yerine getirmek istiyorum.
Bedelli askerlik hizmet tercihi yaparken böyle bir soru geldi.. ben lisans mezunuyum ancak şu an aöf okuyorum 2 yıllık ön lisans.. bedelliyi yapma sebebim aöf sınavlarına göre uygun bir zamanı denk getirerek askerliği aradan çıkarmak.. ancak hangisini seçmeliyim bilmiyorum, bir fark olur mu? İkinciyi seçersem sistem beni öğrenim görüyor olarak sayıp yaz dönemine atar mı? İlk tercihim şubat ayı.. seçimden dolayı böyle bir şey değişir mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arayıp sordum şubeyi, görevli o tercihin bir etkisi olmaz, normalde üniversite okuyup yazın vs askerlik yapacaklar için o tercih ama her türlü askere alınırsın dedi.
Yani bu seçenek askerliğin hangi döneme denk geleceğinden ziyade çıkıp çıkmayacağını etkileyen bir seçenek, ki zaten çok yüksek ihtimalle askerlik çıkar..
Hocam benim de devam eden lisans eğitimim var ama Nisan'da gitmek istiyorum. Okula gitmemi gerektirecek bir durumum yok. Size güvenerek 2. seçeneği seçtim. Bir etkisi oldu mu sizde?
Bu mesajda bahsedilenler: @erendl