Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
3573
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Battlefield: Play4Free'de Karakter Özelleştirme
Şehir : #Adana
B
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



      DICE'in PC için hazırladığı yeni Batllefield oyunu Battlefield: Play4Free adından da anlaşılacağı gibi ücretsiz olarak oynanabilecek online bir oyun. 32 kişilik çoklu oyuncu desteğine sahip olacak oyunda tank, helikopter ve jet kullanımı da olacak. 
 
      Bu oyun ile bir çok PC oyuncusunu sevindiren geliştirici firma oyundan yeni bilgiler sunmaya da devam ediyor. DICE'teki geliştiricilerden Colin Clarke oyunun "sınıf özelleştirme sistemi" ile ilgili açıklamalar yaptı.
 
     Oyuncuların Batllefield: Play4Free'de kendi sınıflarını seçebileceğini, daha sonra da seçtikleri karaktere "Ekipman Uzmanlığı" ve "Savaş Uzmanlığı" gibi özellikler ekleyeceklerini söyleyen Clarke, böylece oyuncuların belli bir alana odaklanabileceklerini söyledi.
 
      Şu sıralar Battlefield: Play4Free'nin hala betası yapılıyor. Bu betaya katılmak için oyunun sitesini http://buradan ziyaret edip, kayıt yaptırabilirsiniz.
 




B
13 yıl
Yarbay

bu oyun lagdan oynanmıyorki en yakın server amerikada :D



B
13 yıl
Yarbay

kapalı betasını oynadım çok bug vardı optimizasyon kötüydü diyebilirim. sadece 1 harita olduğundan (karkand) ve uçak olmadığından çok oynayınca sıkıldım sildim ertesi gün uçakllı helikopterli omaha haritası eklendi kafamı taşlara vurdum.

dediğim gibi optimizasyon ve buglar gidince iyi oyun olur tabii warrock gibi hileci dolmazsa

level 5 encinerim pampalara selam



A
13 yıl
Yüzbaşı

Sonuçta ücretsiz bi oyun çıkışına kadar düzelirsebir süre oyalar.



B
13 yıl
Yarbay

kayit yaptim ama code gelmedi gelmesi uzun sürüyomu ?



B
13 yıl
Yarbay

BSC Misafiri
27.02.2011 22:28:47

Bende 3-4 gün sürmüştü kodun gelmesi ama belkide gelmez artık neyse sen bekle genede belli olmaz hala kod için başvuruluduğuna göre verirler heralde.



S
13 yıl
Binbaşı

X
13 yıl
Binbaşı

Ücretsiz olduğu için pek bir şey beklememek lazım...



M
12 yıl
Yarbay

indirip deniyim bi savaş atmosferi güzeldir ginede belki denemek lazım tabi buna para vericegime gider bf3 alırım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.